موساکای لبنانی (مغمور)

این عشق در اولین لقمه بود - و دلیل اصلی من برای سفارش دادن به لبنانی های محلی بود. موساکا به سبک لوانتین ارتباط چندانی با نسخه یونانی ندارد، اما به همان اندازه خوشمزه است. طرز تهیه این مزه ساده و در ع...

ادامه مطلب

امام بایلدی – بادمجان شکم پر ترکی

بادمجان های شکم پر ترکی خیلی خوشمزه بود امامی که اولش خورد از ذوق بیهوش شد. یا در شوک بود؟ مهم نیست، تنها چیزی که مهم است این است: امام بایلدی شاید خوشمزه ترین چیزی است که می توانید با بادمجان قوی درس...

ادامه مطلب

نخود گرم با هویج و زیره کبابی

نخود و هویج پایه ای عالی برای طعم دادن هستند. هر دوی آنها قوی، خاکی و تند را دوست دارند. این غذای ساده ناهار از نخود گرم با هویج و زیره کبابی - و چند ادویه دیگر که همه آن طعم‌های خوب را نشان می‌دهد - ...

ادامه مطلب

دسر به ترکی (دسر کوینس)

این دسر به طرز خوشمزه ای نرم و میوه ای، این دسر ساده به ترکی راهی خوشمزه برای تکمیل یک وعده غذایی است. در اینجا نحوه درست کردن ayva tatlısı در خانه آورده شده است. اگر در فصل زمستان به یک رستوران سن...

ادامه مطلب

آرایس (پیتای پر شده خاورمیانه)

آرایس برای مدت طولانی بخشی از فرهنگ غذایی شام بوده است، اما اخیراً به یکی از معروف ترین غذاهای منطقه تبدیل شده است. آرایز چیست و از کجا می آید؟ آرایس یک غذای لبنانی پیتا است که با مخلوط گوشت چرخ کرد...

ادامه مطلب

خورش بره با سیب زمینی

خورش بره خوشمزه با سیب زمینی و ادویه های گرم کننده معمولی خاورمیانه و جنوب شرق ترکیه. درست کردن ساده و یک غذای گرم کننده کامل برای روزهای سرد زمستان! من هرگز این را a نمی نامم خورش بره ترکی. اما ال...

ادامه مطلب

خوشحالی سلطان

لذیذ سلطان یا به ترکی hünkar beğendi یک خورش بره ترکی با سس بادمجان است. از آشپزخانه های کاخ عثمانی است. این یکی از معدود غذاهای عثمانی است که امروزه به طور گسترده شناخته شده است. افسانه لذت سلطان ا...

ادامه مطلب

İzmir köfte – کوفته ترکی پخته شده با سبزیجات

تنوع باورنکردنی کوفته، کوفته، در ترکیه وجود دارد. Izmir Köfte یکی از موارد مورد علاقه من است. نه تنها خوشمزه است، بلکه طرز تهیه آن نیز بسیار آسان است - برای یک شام شب هفته عالی است. وقتی در تابستان...

ادامه مطلب

گوزلمه با سیب زمینی (نان مسطح سیب زمینی ترکی)

گوزلمه (Gözleme) یک نان شکم پر ساده اما خوشمزه است که در ترکیه بسیار محبوب است. در اینجا یک دستور العمل معتبر برای طرز تهیه آن در خانه آورده شده است. به علاوه کمی پیشینه در مورد جایگاه آن در فرهنگ غذا...

ادامه مطلب

“پای چوپان” گیاهی با طعم های خاورمیانه

نسخه ای کاملاً بازسازی شده از کلاسیک بریتانیایی، این غذای گیاهی به سبک پای چوپان با طعم های خوشمزه خاورمیانه ای بسته بندی شده است. بهترین غذای راحتی در یک روز سرد! من ده سال در انگلستان زندگی کردم،...

ادامه مطلب