12
فروردین
سالاد لوبیا کانلینی با گوجه فرنگی و آووکادو
یک سالاد لوبیا کانلینی ساده و خوشمزه که هر سال در ابتدای فصل گوجه فرنگی به آن سر می زنم.
این دستور غذا برای اولین بار در خبرنامه رایگان من Meze در اینجا منتشر شد: سالاد لوبیا سفید، گوجه فرنگی و آوو...
12
فروردین
کرفس کامل بو داده با روغن زیتون و زعتر
کرفس یکی از سبزیجات اصلی ترکیه است که کمتر شناخته شده است. آنها هر هفته در بازار هستند، اگرچه در بهار و تابستان، زمانی که خارج از فصل هستند، ممکن است مجبور شوید کمی بیشتر برای پیدا کردن آن جستجو کنید....
12
فروردین
سوپ عدس و کدو حلوایی
تمدید مجوز اقامت من در تابستان گذشته قرار بود یک موضوع تمبر لاستیکی باشد که شامل یک فرم اینترنتی و چند سند برای ارسال از طریق پست می شد. یک خطای سیستمی، پنج ماه و چهار بار ملاقات با مقامات مهاجرت، بال...
11
فروردین
تانتونی (پوشش بره ترکی)
تانتونی یک روکش کلاسیک گوشت ترکی است. این غذای خیابانی نمادین که از شهر مدیترانهای مرسین میآید، مملو از طعمهای کلاسیک ترکی است - و میتوانید به راحتی آن را در آشپزخانه خود تکرار کنید.
مانند هر غ...
11
فروردین
بورک با گوشت گاو تند و پسته
شیرینی ترد، گوشت گاو و بسیاری از ادویه های معطر. چه چیزی را دوست ندارد؟ در اینجا یک برداشت جدید از بورک سیگار ترکی، یا رول بورک، اگر دوست دارید، پر شده با چاشنی گوشت چرخکرده گاو تند و خوشمزه است.
س...
11
فروردین
ته کنگر پر شده ترکی (کنگر فرنگی با روغن زیتون)
برای بسیاری از ترک ها، تنها یک راه برای تهیه کنگر وجود دارد. جای تعجب نیست، زیرا آنها واقعاً آماده سازی این سبزی منحصر به فرد را کامل کرده اند کنگر با روغن زیتون. ته قنداق شکم پر ترکی با سبزیجات و روغ...
08
فروردین
Mücver (کدو سبز ترکی/کدو سبزی)
همه عاشق mücver هستند! این سرخکردههای کدو حلوایی مرطوب و لذیذ با پنیر فتا به راحتی درست میشوند و حتی خوردن آن راحتتر است.
اگر شش سال غرق شدن در غذاهای ترکیه چیزی به من آموخت، این است که همه عاش...
08
فروردین
پودینگ برنج – پودینگ برنج ترکی
سوتلچ یکی از دسرهای ترکی مورد علاقه من است. خوشبختانه درست کردن آن در خانه بسیار آسان است! در اینجا طرز تهیه سوتلاک پودینگ برنج ترکی را آموزش می دهیم.
سفارش سوتلاچ در استانبول مانند جعبه شکلات های ...
08
فروردین
بادمجان با ماست زیره
یکی از بهترین کارهایی که می توانید برای بادمجان انجام دهید، تفت دادن آن است. اگر ابتدا آن را برش دهید، تنها چیزی که نیاز دارید چند تاپینگ ساده است و یک مهمانی دیدنی برای چشم ها و جوانه های چشایی خود خ...
07
فروردین
سوپ مرغ با عدس سبز
بیشتر فرهنگ های غذایی نسخه مخصوص به خود را از سوپ مرغ دارند. جای تعجب نیست - هیچ چیز مانند جوشاندن آن روی حرارت ملایم تا زمانی که زیباترین آب را به دست آورید، طعم مرغ را نمی دهد. علاوه بر این، یک غذای...