گرم کردن خوشمزه سرخ کرده کدو تنبل با پنیر فتا و تکه های فلفل چیلی. چند هفته پیش برگشت. گونکو عثمان، پسر کدو تنبل من در بازار هفتگی، از بهار غایب بود. بر خلاف بسیاری از تاجران دیگر، که بدون زحمت پیشنهاد خود را با فصول تنظیم می کنند، Güncü Osman فقط کدو تنبل می […]
هوموس چیزی بیش از یک شیب است. همچنین وسیله نقلیه مناسبی برای هر چیز تند و خوشمزه است. این هوموس با گوشت گاو ادویه دار بهارات یکی از موارد مورد علاقه من است. من می توانم برای همیشه در مورد اهمیت فرهنگی هوموس در خاورمیانه، در میان دانشجویان بریتانیایی یا در جنبش های رادیکال گذشته […]
قیمت خردکن برسادیس در این بلاگ پست قصد داریم به معرفی و بررسی یکی از بهترین خردکن های موجود در بازار، یعنی خردکن برسادیس بپردازیم. این خردکن با توجه به کارایی، کیفیت و قابلیت های منحصر به فردش، بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است. در این مقاله به مشخصات فنی، قابلیت ها، مزایا و […]
به گفته ترک ها، تنها یک راه برای تهیه لوبیا بورلوتی وجود دارد. من تمایل به موافقت دارم. از زمانی که شروع به پختن این دستور برای باربونیا پیلاکی یا لوبیا بورلوتی به سبک ترکی کردم، نمی توانم غذای تابستانی بهتری به ذهنم بیاورم! اولین مشاهده سالانه لوبیا بورلوتی در بازار فرصتی است که باید […]
سالاد رنگارنگ و تند، مناسب برای فصل باربیکیو. با آمدن چند دوست، بالاخره فصل باربیکیو امسال را در آخر هفته افتتاح کردیم. هر وقت کباب میزنیم، برای شروع همیشه چند مزه درست میکنم. مزه غذاهای کوچکی هستند که برای اشتراکگذاری در نظر گرفته شدهاند، پیشغذاهای کوچکی برای به جریان انداختن جوانههای چشایی – و گفتگو […]
این سالاد ترکی مورد علاقه من از اولین باری بود که آن را مزه کردم. تازه و خوش طعم، همراهی عالی برای کباب و گوشت کبابی است. یا به عنوان یک شروع کننده در نوع خود. فقط مطمئن شوید که نان تازه وجود دارد. هنگام لذت بردن از این سالاد گردوی گوجه فرنگی ترکی، نمی […]
آیا تا به حال نام #cookforsyria را شنیده اید؟ به دنبال یک ابتکار توسط Clerkenwell Boy، اینستاگرامر، Cook for Syria یک طرح جمع آوری کمک مالی یک ماهه است که بر روی غذاهای سوری تمرکز دارد. تقریباً همه رستورانهای لندنی مورد علاقهام در این مراسم شرکت میکنند و در تمام ماه نوامبر یک غذای الهامگرفته […]
بورک لذیذ شبیه گل رز پیچیده شده است، با یک سیب زمینی صاف و لذیذ. این بورک کلاسیک ترکی را امتحان کنید! ترکها، مانند اکثر مردم جهان، دوست دارند اعتبار غذاهایی را که سرو میکنند، در نظر بگیرند. البته همیشه حق با آنها نیست – با توجه به تاریخ غنی ترکیه، بسیاری از محبوب ترین […]
یک سالاد لوبیا کانلینی ساده و خوشمزه که هر سال در ابتدای فصل گوجه فرنگی به آن سر می زنم. این دستور غذا برای اولین بار در خبرنامه رایگان من Meze در اینجا منتشر شد: سالاد لوبیا سفید، گوجه فرنگی و آووکادو آغاز فصل گوجه فرنگی در تقویم فصلی میوه ها و سبزیجات، لحظات کمی […]