فروشگاه اینترنتی برسادیس

همه عاشق mücver هستند! این سرخ‌کرده‌های کدو حلوایی مرطوب و لذیذ با پنیر فتا به راحتی درست می‌شوند و حتی خوردن آن راحت‌تر است.

اگر شش سال غرق شدن در غذاهای ترکیه چیزی به من آموخت، این است که همه عاشق موکور هستند. این خربزه های ساده اما خوشمزه کدو سبز یکی از ویژگی های محبوب آشپزی خانگی و منوی رستوران ها هستند.

و بدیهی است که به ترک ها ختم نمی شود.

دستور پخت mücver به راحتی یکی از ۵ دستور غذای محبوب در بین خوانندگان نروژی زبان من است. اکثر آنها تا زمانی که با وبلاگ یا اولین کتاب من روبرو نشده بودند هرگز طعم غذا را نمی چشیدند. اکنون، برای بسیاری از خوانندگان من که هرگز به ترکیه نرفته‌اند، این یک غذای اصلی تابستانی است!

چیزی به قدری خوشمزه و آشنا در اینها وجود دارد که همه آنها را دوست دارند. کودکان، بزرگسالان، عاشقان سبزیجات و شکاکان به سبزیجات – به نظر می رسد همه در مورد عشق خود به سرخ کردن کدو حلوایی ترکی متفق القول هستند.

mücver چیست؟

Mücver سرخ کردنی سبزیجات به سبک ترکی است. آنها از مخلوط کردن سبزیجات انتخابی شما با خمیر تخم مرغ و آرد تهیه می شوند.

رایج ترین نسخه این است کدو سبز هش قهوه ای، یا سرخ کردنی کدو سبز. در واقع، این نسخه معمولاً فقط به عنوان mücver نامیده می شود. این همه نسخه های دیگر هستند که باید نام ماده اصلی را از قبل اضافه کنند. به عنوان مثال Pancar mücveri برای سرخ کردنی های چغندر.

عکس: بهار کیتاپچی

طعم ملایم کدوها شبیه یک بوم خالی است که می توان آن را به هر جهتی برد. جایی که آنها را انتخاب می کنید، بستگی به این دارد که دنبال چه هستید.

این سوخاری‌های زیبای کدو سبز (اگر در ایالات متحده هستید، سرخ‌کرده‌های کدو سبز) را می‌توان نرم و خوش‌مزه درست کرد، مانند کوفته‌های نسبتاً بزرگ اما مسطح یا همبرگرهای کوچک. یا می توانید آنها را به توپ های ترد با فضای داخلی کرکی تبدیل کنید. یا هر جایی در این بین.

نسخه خانگی معمولاً نسخه قبلی است. درست کردنش راحت تر و پرکاربردتره، چون می شه گرم یا سرد خورد. این همان چیزی است که در این پست دستور تهیه آن را دریافت می کنید. غذاهای سرخ شده و ترد، در حالی که کاملاً خوشمزه هستند، بهتر است به رستوران ها سپرده شوند.

فراموش نکنید، شما باید سرخ کردنی های خود را نیز طعم دار کنید. گیاهان، ادویه ها، پنیر، پیاز – حتی سایر سبزیجات خرد شده – همگی به مقاومت ناپذیرتر شدن موکور کمک می کنند.

بیشتر در مورد آن بعدا.

طرز تهیه سوخاری های کدو سبز ترکی

آنها کلید موفقیت یک سرخ کردنی کدو سبز را با مرحله اول شروع می کنند: خرد کردن کدوها و تخلیه بیشتر آب آنها.

هر چند وقت یک‌بار از کسی شکایت می‌کنم که سرخ‌کرده‌ها به هم نخورده‌اند، یا پختن آن غیرممکن است. در این موارد، اغلب آب کدو سبز مقصر است. آنها به سادگی موفق نشده اند قبل از اضافه کردن کدوها به خمیر، آب کافی را از آن خارج کنند (یا با اضافه کردن آرد بیشتر برای جبران، دستور غذا را تنظیم کرده اند).

بنابراین، یک توصیه: ممکن است خیلی بیشتر از آنچه فکر می کنید از یک کدو سبز آب بگیرید! فشار را برای مدتی در هر فشار نگه دارید – گاهی اوقات قبل از خارج شدن مایعات یک یا دو ثانیه طول می کشد. اما وقتی می آید، باز هم دسته دسته انجام می دهد!

برای من، این فرآیند معمولاً حدود پنج دقیقه برای این دستور غذا طول می کشد. کدو حلوایی خرد شده باید حداقل ⅓ از وزن خود را در این فرآیند از دست بدهد.

با این حال، هنگامی که فشار دادن انجام شد، کار سخت تقریباً انجام می شود. قایقرانی آسان از اینجا به بعد!

تنها کاری که باید انجام دهید این است که تخم مرغ، آرد و طعم دهنده ها را اضافه کنید. اطمینان حاصل کنید که هر چیزی خرد شده بسیار ریز خرد شده باشد. (هیچ کس یک تکه درشت پیاز نیمه پخته را دوست ندارد.)

طعم دهنده های کابک موکور

در ترکیه از نوع سبز روشن استفاده می کنیم، اما هر نوع کدو سبزی جواب می دهد. به یاد داشته باشید که کدوهای جوان (کوچکتر) معمولاً طعم بیشتری (و آب کمتری) نسبت به بزرگتر دارند.

هنگامی که پایه خود را آماده کردید، به هر آشپز بستگی دارد که آن را کجا ببرد. برخی از مخرج های مشترک وجود دارد که معمولاً ظاهر می شوند، اما mücver یکی از آن دستور العمل هایی است که واقعاً بستگی به این دارد که از چه کسی بپرسید. هر کس نسخه های مورد علاقه خود، ترفندهای طعم دهنده کوچک خود را دارد.

پیاز ضروری است، اگرچه انتخاب آلیوم کاملاً به شما بستگی دارد. فقط مطمئن شوید که آنها را ریز خرد کنید تا هیچ تکه‌ای با طعم خام پیاز در سرخ‌کرده‌های تمام‌شده خود نداشته باشید.

گیاهان نه‌تنها با لکه‌های سبز خود جذابیت بصری ایجاد می‌کنند، بلکه بیشتر طعم سرخ‌کرده کدو سبز را نیز به همراه دارند. شوید، تازه یا خشک، احتمالاً رایج ترین افزودنی است. اگرچه یک گیاه تند است، اما با طعم ساده تر کدو و خمیر بسیار خوب است. من مطمئناً دوست دارم وقتی شوید در اطرافم نشسته است، آن را به من اضافه کنم.

جعفری با برگ تخت نیز خوب عمل می کند. برخی افراد نعناع را در کاسه های خود می ریزند، اگرچه این خطر اختلاف نظر در مورد خوشمزه بودن سرخ کردنی ها را به همراه دارد. من پیشنهاد می کنم با شوید یا جعفری (کمتر خوشمزه اما بی خطرتر) بچسبانید.

کمی پنیر یکی دیگر از افزودنی های عالی و محبوب است. هم عمق طعم و هم چاشنی خوشمزه را اضافه می کند. ترک ها معمولا استفاده می کنند پنیر فتا (روشن “پنیر سفید”).

بیاز پینیر نوعی پنیر ترد و شور است که شباهت زیادی به پنیر فتا دارد. تنوع تقریبا بی پایانی در این سبک پنیر وجود دارد، از سفت تا نیمه نرم تا نرم قابل پخش. اکثر نسخه های امروزی با شیر گاو تهیه می شوند، اما می توانید آنها را از شیر گوسفند یا بز نیز تهیه کنید.

معمولاً از نوع کرامبلیتر بسیار شبیه به پنیر فتا که بیشتر شناخته شده است برای موکور استفاده می شود. به این ترتیب، پنیر فتا یک پایه عالی است. در واقع رایج است کلوکیتوکفتدس، نسخه یونانی همان غذا که معمولاً نسبت به همتای ترکی خود دارای گیاهان دارویی بیشتری است.

سپس ادویه جات است. آشپزخانه ترکی – به طرز شگفت انگیزی برای بسیاری از خارجی ها – کاملاً خوشحال است که ادویه ها را در بیشتر غذاهای خود حذف می کند و در عوض بر طعم های تمیز و ترکیب عالی مواد اصلی تکیه می کند. به این ترتیب، بسیاری از نسخه ها کاملاً بدون ادویه هستند. برخی دیگر ممکن است یک یا دو پنس از فلفل حلب یا پاپریکا اضافه کنند.

با استفاده از نسخه Ottolenghi، که ادعای اصالت یا الهام گرفتن از کلاسیک ترکی ندارد، مدتهاست که گشنیز آسیاب شده را به گشنیز خود اضافه کرده ام. این نت ملایم مرکباتی اضافه می کند که فکر می کنم در کنار روغن و پنیر بسیار خوب است. جوز هندی گزینه عالی دیگری خواهد بود، اگرچه من نسبت به گشنیز کمتر از آن استفاده می کنم.

در نهایت روغن را کم نکنید. نه از نظر مقدار و نه از نظر کیفیت. این سرخ کردنی ها کم عمق هستند. این بدان معناست که روغن نه تنها وسیله‌ای برای قهوه‌ای شدن سرخ‌کرده‌ها فراهم می‌کند، بلکه یک جزء مهم در طعم و مزه سرخ‌کرده‌های شما در پایان است.

اگر می خواهید یک موکور سبک و خوشمزه داشته باشید، باید از یک روغن زیتون با کیفیت مناسب در اینجا استفاده کنید. من از روغن زیتون فوق بکر ملایم از Ayavalık در غرب ترکیه استفاده می کنم، که تقریباً همان محیطی را دارد که بسیاری از زیتون های یونانی Kalamata در آن رشد می کنند.

نحوه سرو mücver

Mücver را می توان گرم یا سرد و در هر مناسبتی خورد. واقعا!

با این حال، قبل از پرداختن به روش‌های مختلف خوردن آن، می‌خواهم به این نکته اشاره کنم که این غذا برای افرادی عالی است که در حال سرو غذای شکاکان به سبزیجات هستید. وقتی می گویم همه عاشق mücver هستند، واقعاً منظورم این است. از جمله گوشت خواران!

من شخصاً موکور را به عنوان یکی از دو یا سه غذای سبزی برای شام سرو می کنم. تنها چیزی که در کنار آن نیاز دارم یک کاسه بزرگ ماست و یک سالاد سالم (پروتئین ها را فراموش نکنید!) و چیزی تازه است.

دو نوع موکور: سرخ کردنی کدو سبز کلاسیک (سمت چپ) و سرخ کردنی چغندر (راست). عکس: بهار کیتاپچی

نخود ادویه دار را با سالاد خرد شده (هر دو در یکی!) یا غذای حبوبات دیگری مانند موسابه یا موساکا لبنانی با سالاد ترکی شپرد در کنار آن امتحان کنید. یکی دیگر از گزینه های عالی، سالاد بلغور ترکی، کیسیر است که مربوط به تبوله است.

من همچنین دوست دارم سرخ‌کرده‌ها را برای پیک نیک تابستانی بیاورم (به بالا نگاه کنید: همه عاشق mücver هستند). آنها حتی در دمای اتاق بسیار خوب نگهداری می شوند و به راحتی می توان آنها را بدون کارد و چنگال خورد. اما برای جلوگیری از چرب شدن دستمال سفره را فراموش نکنید!

میدونی چیه؟ هیچ چیز بهتر از این نیست که وقتی در یخچال را برای آن میان‌وعده نیمه‌شب باز می‌کنید، چند عدد سرخ‌کرده کدو سبز باقی‌مانده پیدا کنید…

این دستور حدود ۱۲ سرخ کردنی کدو سبز درست می کند که برای سرو ۳ تا ۶ نفر کافی است.

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن برسادیس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم شدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز برسادیس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن برسادیس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی برسادیس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

Mücver (کدو سبز ترکی/کدو سبزی)

Mücver (کدو سبز ترکی/کدو سبزی)

بازده:
۱۲ عدد سرخ کرده

عناصر

  • ۳ کدو سبز (حدود ۶۰۰ گرم / ۲۱ اونس)، خرد شده
  • ½ پیاز متوسط، رنده شده
  • ۶۰ گرم (حدود ½ فنجان) آرد سفید
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • گشنیز آسیاب شده ۲ قاشق چایخوری
  • ۳ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) شوید تازه خرد شده (بدون ساقه)
  • ۷۵ گرم پنیر فتا، خرد شده (پنیر بزی شور هم کار می کند)
  • ۲۰۰ میلی لیتر (⅘ فنجان) ماست یونانی یا ترکی
  • روغن زیتون، برای سرخ کردن
  • نمک و فلفل

دستورالعمل ها

  1. کدوهای رنده شده را با ۱ قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. به مدت ۱۰ دقیقه در آبکشی که روی کاسه گذاشته اید، بگذارید تا آب آن کشیده شود.
  2. بیشتر آب کدوها را بگیرید. ساده ترین کار این است که آن را در یک پارچه پنیر تمیز یا حوله آشپزخانه قرار دهید. به خاطر داشته باشید که معمولاً می توانید خیلی بیشتر از آنچه فکر می کنید فشار دهید! پس از چند فشار اول، باید فشار را برای چند ثانیه بالا نگه دارید تا مایعی خارج شود. کدو سبز باید حداقل ⅓ از وزن خود را در این فرآیند از دست بدهد.
  3. در یک کاسه، کدو سبز رنده شده، پیاز، آرد، تخم مرغ، گشنیز آسیاب شده، شوید و مقداری فلفل را با چنگال یا همزن مخلوط کنید. پنیر را با احتیاط داخل آن بریزید. معمولاً فتا به اندازه کافی نمک می دهد، اما اگر نمک شما خیلی شور نیست، کمی به آن اضافه کنید.
  4. یک ماهیتابه بزرگ با کف ضخیم را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مقدار زیادی روغن زیتون اضافه کنید (باید پایه را حدود ½ سانتی متر (⅕ اینچ) بپوشانید). برای بررسی چاشنی، یک فریتر کوچک برای آزمایش درست کنید. وقتی از آن راضی بودید، با یک قاشق غذاخوری مخلوط کدو حلوایی را بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و یک بار در تابه را صاف کنید. اینها سرخ کردنی های روستایی هستند، بنابراین زیاد نگران شکل آن نباشید. سرخ کردنی ها باید به اندازه یک همبرگر کوچک باشد. هر دو طرف را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود، در کل حدود ۵-۷ دقیقه. به بشقاب پوشیده شده با کاغذ آشپزخانه منتقل کنید تا چربی اضافی آن گرفته شود.
  5. در دمای اتاق در کنار یک کاسه کوچک ماست سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مطالب
مطالب پر بازدید
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من