وقتی چیزی سریع و سبک میخواهید، اما هنوز از نظر طعم عالی است، به این خورش مرغ و نخود نگاه نکنید. عالی در بهار – یا زمانی که فقط رویای بهار را می بینید!
در فصل بهار و تابستان غذای خود را سبک و ساده ترجیح می دهم. با انبوهی از سبزیجات در اوج فصل، بسیاری از آنها گیاهی هستند.
اگر گوشت در میان باشد، همان فرمول اعمال می شود: سبک و ساده. طعم های تمیز، با مقدار زیادی سبزیجات تازه و فصلی در کنار آن.
هفته پیش از بازار هفتگی یک کیلو نخود غلاف نخریدم. قبل از نقل مکان به ترکیه، همیشه از کنار بستههای کوچک نخود سبز باغی رد میشدم و در عوض چیزی کمی جذابتر را انتخاب میکردم.
با این حال، اخیراً به شیرینی آن ها به بسیاری از غذاها علاقه مند شده ام. مانند بسیاری از غذاها، اگر چیزی را دوست ندارید، محتمل ترین دلیل این است که هنوز نحوه انجام آن را به درستی متوجه نشده اید.
نخود فرنگی + ظرف مرغ
نخود فرنگی با مرغ بسیار خوب عمل می کند. برای این غذا، من یک مشت ادویه معمولی خاورمیانه – دارچین، گشنیز، زیره – اضافه کردم تا واقعاً طعمی به مرغ بدهد.
شیرینی و ترد خفیف نخودفرنگی کنتراست فوقالعادهای ایجاد میکند که باعث میشود ظرف هم سبکتر و هم سالمتر شود.
میدانم که به نظر سختگیرانه میآید، اما آن را امتحان کنید و مطمئن هستم که منظور من را متوجه خواهید شد.
اتفاقاً مقدار کمی از نخود باقیمانده در اطرافم بود، بنابراین آنها را نیز داخل قابلمه ریختم. شما مجبور نیستید – آنها نه به ظرف آسیب می زنند و نه آن را بالا می برند.
پیشنهاد خدمت
این غذا را با مقدار زیادی برنج سرو کنید – روش ترکی سرخ کردن کمی ماکارونی شکسته در کره قبل از افزودن برنج در اینجا بسیار خوب عمل می کند.
یک سالاد ساده هم اشتباه نمی کند، اما مطمئنا اختیاری است.
این دستور غذا دو نفره است، اما به راحتی می توان آن را چند برابر کرد تا بیشتر سرو شود.
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن برسادیس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم شدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز برسادیس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن برسادیس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی برسادیس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
خورش مرغ و نخود بهار
۲-۳ وعده
شام میان هفته سریع و تابستانی با طعم های خاورمیانه.
عناصر
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون (من از خامه نرم استفاده می کنم)
- ۱ عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
- ½ فلفل قرمز، نازک برش (اختیاری)
- ۲ حبه سیر، ریز خرد شده
- ۱ عدد چوب دارچین
- گشنیز آسیاب شده ۲ قاشق چایخوری
- ۱ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- ۳۰۰ گرم (⅔ پوند) فیله ران مرغ، به قطعات کوچک بریده شده
- ۱۵۰ گرم (۱ ⅛ فنجان) نخود فرنگی، تازه یا منجمد
- (یک مشت نخود پخته که آبکش شده و در صورت کنسرو آبکش شده – اختیاری)
- ۱ قاشق چایخوری پل بیبر (فلفل حلب)
- ½ لیمو، پوست رنده شده و آب
- اب
- نمک و فلفل
دستورالعمل ها
- پیازها را در روغن زیتون در یک قابلمه یا ماهیتابه غلیظ روی حرارت متوسط سرخ کنید و مرتب هم بزنید تا نرم شوند اما قهوه ای نشوند، ۸ تا ۱۰ دقیقه.
- فلفل دلمه ای (در صورت استفاده)، سیر و ادویه ها را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید و مرتب به هم زدن ادامه دهید.
- حرارت را زیاد کنید و مرغ را اضافه کنید. سرخ کنید تا مرغ شروع به کاراملی شدن کند و مرتب هم بزنید.
- بسته به اندازه قابلمه یا ماهیتابه ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلی لیتر آب را اضافه کنید تا روی مرغ را تقریباً بپوشاند و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید، درب آن را بپوشانید و بگذارید ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشد.
- نخود، نخود (در صورت استفاده) و فلفل چیلی را اضافه کنید. به آرامی مخلوط کنید و ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید تا نخود فرنگی تمام شود. نخودها هنوز هم باید کمی به آنها گاز بزند.
- پوست لیمو و آب آن را اضافه کنید. فصل. گرم سرو کنید.