گرم کردن خوشمزه سرخ کرده کدو تنبل با پنیر فتا و تکه های فلفل چیلی.
چند هفته پیش برگشت. گونکو عثمان، پسر کدو تنبل من در بازار هفتگی، از بهار غایب بود. بر خلاف بسیاری از تاجران دیگر، که بدون زحمت پیشنهاد خود را با فصول تنظیم می کنند، Güncü Osman فقط کدو تنبل می فروشد. اگر کدو تنبل در فصل نیست، او به سادگی آنجا نیست.
اما اکنون او است. این بدان معناست که پخت و پز کدو تنبل زیادی در آشپزخانه من اتفاق می افتد. زیرا کدو تنبل های Güncü Osman فقط خوشمزه نیستند. پوست آنها را می کند، برش می دهد و در یک کیسه مناسب می گذارد، بنابراین من مجبور نیستم کاری انجام دهم جز اینکه آن را در یخچال بگذارم و وقتی به خانه آمدم بفهمم با آن چه چیزی بپزم. راحتی سوپرمارکت ها، اما تازگی و کیفیت آن را فقط در بازارها می توانید پیدا کنید.
برای این کار می توانید از هر نوع کدو حلوایی استفاده کنید. من آن را امتحان نکردم، اما سیب زمینی شیرین نیز باید واقعا خوب عمل کند. کدو تنبل را تفت دادم، برای طعم بیشتر. اگر از کدو حلوایی استفاده می کنید، حتی می توانید آن را کامل تفت دهید. از کدو تنبل اضافی برای تهیه سوپ استفاده کنید. یا سرخ کردنی های بیشتر!
عدس سبز و سالاد گوجهفرنگی و انار در کنار آن به خوبی کار میکنند، اما هر چیز سالم و کمی تند (برای متعادل کردن شیرینی و تندی خفیف سرخکردهها) موثر است. ۱۵-۲۰ سرخ کرده کوچک به دست می آید که برای ۳ یا ۴ قسمت کافی است.
سرخ کن کدو حلوایی
عناصر- ۶۵۰ گرم کدو تنبل یا سیب زمینی شیرین (حدود ۵۵۰ گرم وزن بوداده)، به تکه های خرد شده
- ۱۳۰ گرم (۵ قاشق غذاخوری) آرد سفید
- ۵۰ گرم پنیر فتا، خرد شده
- ۰.۵ پیاز کوچک، ریز خرد شده
- شوید ۱ قاشق غذاخوری
- ۲ قاشق چایخوری فلفل چیلی ترکی (پل بیبر/فلفل حلب) یا ۰.۵ قاشق چایخوری فلفل چیلی معمولی
- ۰.۲۵ قاشق چایخوری جوز هندی تازه آسیاب شده
- ۲ عدد تخم مرغ
- نمک و فلفل
- روغن زیتون و روغن آفتابگردان، برای تفت دادن و سرخ کردن
- یک مشت مریم گلی تازه (اختیاری)
روش من
- فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۳۰ فارنهایت) گرم کنید.
- تکه های کدو تنبل را با کمی روغن زیتون مخلوط کنید. آن را به ماهیتابه بریزید و با فویل بپوشانید. تفت دهید تا کاملا نرم شوند، از نیم ساعت تا یک ساعت یا بیشتر، بسته به اندازه تکه های کدو تنبل شما. اگر از کدو حلوایی استفاده می کنید، می توانید آن را کامل تفت دهید. پوست بعد از برشته شدن قابل خوردن است، اما در صورت تمایل می توانید آن را دور بریزید. کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
- کدو تنبل را به یک کاسه اضافه کنید. با چنگال له کنید. بقیه مواد را یکی یکی اضافه کنید و به هم زدن و له کردن ادامه دهید تا خمیر غلیظی به دست آید. فصل، با در نظر گرفتن پنیر شوری را نیز اضافه می کند.
- مقدار زیادی روغن را در یک ماهیتابه ضخیم روی حرارت متوسط گرم کنید. من حدود ۳-۴ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون استفاده می کنم.
- اگر وقت دارید، برای بررسی چاشنی و بافت، یک فریتر تست را سرخ کنید. محتویات آب کدو تنبل بعد از تفت دادن ممکن است متفاوت باشد، بنابراین اگر خمیر خیلی نرم است، کمی آرد اضافه کنید.
- از یک قاشق غذاخوری برای اضافه کردن خمیر به تابه استفاده کنید. سرخ کردنی ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تا زمانی که سطح زیرین آن خوش رنگ شود سرخ کنید. ورق بزنید و سرخ کنید تا همه جا طلایی و پخته شود، چند دقیقه دیگر. به بشقاب پوشیده شده با حوله آشپزخانه منتقل کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- بعد از اضافه کردن آخرین سرخ کننده به تابه، یک مشت برگ مریم گلی اضافه کنید. چند دقیقه سرخ کنید تا ترد شود اما نسوزد. بلافاصله سرو کنید.