بورک لذیذ شبیه گل رز پیچیده شده است، با یک سیب زمینی صاف و لذیذ. این بورک کلاسیک ترکی را امتحان کنید!

ترک‌ها، مانند اکثر مردم جهان، دوست دارند اعتبار غذاهایی را که سرو می‌کنند، در نظر بگیرند. البته همیشه حق با آنها نیست – با توجه به تاریخ غنی ترکیه، بسیاری از محبوب ترین غذاهای آنها در واقع اقتباس از غذاهای جاهای دیگر است. اما وقتی صحبت از بورک به میان می آید، ترک ها حق دارند افتخار کنند.

گمان می‌رود که بورک برای اولین بار در آناتولی ظاهر شد و سپس در سراسر امپراتوری عثمانی در طول دوره اوج گسترش یافت: بسیاری از اروپایی‌های شرقی و حتی مردم کشورهای خاورمیانه را خواهید دید که به همان اندازه به خود افتخار می‌کنند. شیرینی همانطور که ترک ها از آنها هستند.

رز بورک با سیب زمینی - دستور غذا / آشپزخانه ای در استانبول

و البته اخیراً در میان بسیاری از سرزمین‌های امپراتوری عثمانی بسیار مورد علاقه قرار گرفته است.

چه چیزی بورک بورک را می سازد؟

آنچه بورک را از بسیاری دیگر از شیرینی های مشابه متمایز می کند، استفاده از آن است خمیر فیلو، ورقه های نازک خمیر گندم پخته. تعداد کمی از آن ها را در خانه درست می کنند، اما در ترکیه، حداقل تا همین اواخر، می توانستید آن را به تازگی از آن تهیه کنید خمیر ساز در گوشه. در بالات یک یوفکاچی در بازار هفتگی وجود دارد، اگرچه این روزها بیشتر مردم آن را از یک سوپرمارکت یا یکی از بسیاری از مغازه های پنیر فروشی یا اغذیه فروشی هایی که انواع بسته بندی شده می فروشند، تهیه می کنند.

Yufka به طور کلی در خارج از ترکیه در دسترس نیست، اما شیرینی فیلو یک جایگزین عالی می سازد شیرینی فیلو بسیار نازکتر از یوفکا است، بنابراین اگر از فیلو استفاده می کنید همیشه از دو لایه استفاده می کنم.

در این دستور من از شیرینی فیلو استفاده کردم، اما اگر از یوفکا استفاده می کنید، یکی یکی استفاده کنید و هر یوفکا را به چهار قسمت تقسیم کنید. فیل را در امتداد لبه گرد اضافه کنید و سپس از انتهای بلند به سمت مرکز رول کنید. در غیر این صورت، مراحل زیر را به طور معمول دنبال کنید.

البته Börek انواع مختلفی دارد: انواع سینی استاندارد که در وسط نرم هستند و روی آن کمی قهوه ای شده اند. این سیگار برگ، کاملاً ترد، تقریباً شبیه اسپرینگ رول نازک. طلسم بورک، مثلثی و بالش مانند: از داخل کرکی و از بیرون کمی ترد، بی شباهت به سمبوسه نیست. و زیباترین آنها: شیرینی گل رز.

رز بورک با سیب زمینی - دستور غذا / آشپزخانه ای در استانبول

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن برسادیس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم شدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز برسادیس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن برسادیس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی برسادیس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

رز بورک با سیب زمینی - دستور غذا / آشپزخانه ای در استانبول

شیرینی گل رز، یا شیرینی گل رزgمن اگر در ترکیه هستید، باید کمی پوسته پوسته باشید اما به خوبی کنار هم نگه دارید. نباید کاملا ترد باشد، اما خیس هم نباشد. خوشبختانه، دستیابی به آن به اندازه ای که به نظر می رسد دشوار نیست.

می‌توانید بسته به ذائقه، پر کردن را تغییر دهید، اما به نظر من رز بورک وسیله‌ای عالی برای پر کردن سیب‌زمینی است. این دستور غذا برای یک تنوع نسبتا ابتدایی، هرچند بسیار خوشمزه است. می توانید آن را با مقداری پنیر فتا، یا با تغییر گیاهان یا اضافه کردن ادویه جات ترشی جات دلال کنید.

رز بورک با سیب زمینی - دستور غذا / آشپزخانه ای در استانبول

من شخصاً متوجه می شوم که در این مناسبت، سادگی حاکم است.

طرز سرو رز بورک با فیلینگ سیب زمینی

Börek را می توان در هر زمان و تقریباً در هر مناسبتی خورد. صبحانه، ناهار، شام، میان وعده – شما نام ببرید. همچنین اگر در سفرهای جاده ای یا سفر هستید، به عنوان یک ناهار بسته بندی شده عالی است.

رز بورک با سیب زمینی - دستور غذا / آشپزخانه ای در استانبول

اگر بورک را به عنوان غذای اصلی سرو می‌کنید، پیشنهاد می‌کنم در کنار آن یک سالاد قابل توجه هم بزنید. من سالاد نخود یا لوبیا دوست دارم. آنها یک غذای خوشمزه، سیر کننده و کامل را درست می کنند.

بسته به میزان سخاوت شما در مورد پر کردن، این دستور ۱۰-۱۲ بورک به دست می دهد.

 

رز بورک با سیب زمینی - دستور غذا / آشپزخانه ای در استانبول

شیرینی گل رز با سیب زمینی

بازده:
۱۰-۱۲ کویل بوریتو

عناصر

  • شیر ۲۰۰ میلی لیتر (من از شیر کامل استفاده می کنم)
  • روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر
  • ۲۰-۲۴ ورق شیرینی فیلو
  • ۱ زرده تخم مرغ، کمی با چند قطره آب هم بزنید
  • ۱-۲ قاشق چایخوری دانه سیاهدانه یا دانه کنجد (یا مخلوطی از این دو)

فیلینگ سیب زمینی

  • ۴ عدد سیب زمینی متوسط ​​(۳۵۰-۴۰۰ گرم)، پوست کنده و خرد شده (از همان تنوعی که برای پوره سیب زمینی استفاده می کنید استفاده کنید)
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ پیاز متوسط، پوست کنده و ریز خرد شده
  • شیر ۵۰ میلی لیتر (من از شیر کامل استفاده می کنم)
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۴۰ گرم (۱۵۰ میلی لیتر) جعفری برگ تخت ریز خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری بایبر یا ۱/۴-۱/۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز یا فلفل چیلی (اختیاری)
  • نمک و فلفل

دستورالعمل ها

  1. سیب زمینی ها را در آب کمی نمک بجوشانید تا نرم شوند (یا از سیب زمینی های باقی مانده استفاده کنید). آبکش کنید و کنار بگذارید.
  2. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  3. پیاز را در ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه ای با ته ضخیم روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا نرم و شفاف شود اما قهوه ای نشود، ۱۰ تا ۱۲ دقیقه. سیب زمینی ها را اضافه کنید و با چنگال له کنید. به یک کاسه منتقل کنید و ۵۰ میلی لیتر شیر، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص، جعفری با برگ صاف و بایبر (در صورت استفاده) به آن اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند و مزه دار شوند.
  4. ۲۰۰ میلی لیتر شیر و ۵۰ میلی لیتر روغن زیتون را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
  5. روی پیشخوان آشپزخانه خود فضای زیادی ایجاد کنید و کاغذ روغنی را روی دو ورقه پخت قرار دهید (بسته به اینکه در نهایت چه تعداد بورک دارید، ممکن است فقط به یکی نیاز داشته باشید). بسته شیرینی فیلو را باز کنید و با یک پارچه مرطوب بپوشانید تا شیرینی خشک نشود (می تواند خیلی سریع خشک شود).
  6. دو ورق شیرینی فیلو بردارید و روی پیشخوان آشپزخانه قرار دهید (من معمولاً این کار را روی پوسته های پخت انجام می دهم تا فیلو به پیشخوان نچسبد). کل قسمت بالای شیرینی را با مخلوط شیر/روغن بمالید (حدود ۱.۵-۲ قاشق غذاخوری). حدود ۲ قاشق غذاخوری از فیلینگ را در یک نوار نازک به فاصله ۱-۲ سانتی متر از بالا اضافه کنید. همان فاصله را به سمت چپ و کمی بیشتر به سمت راست (۳-۴ سانتی متر) بگذارید. اگر قبلاً آن را درست نکرده اید، کمتر از آنچه فکر می کنید به پر کردن نیاز دارید. از انتهای جایی که فیل را گذاشته اید بپیچید تا زمانی که یک سوسیس دراز داشته باشید. کمی مخلوط شیر/روغن اضافی را در انتها برس بزنید تا در صورت نیاز ببندد. سوسیس بورک را به شکل گل رز/چرخانی بچرخانید، مطمئن شوید که انتهای آن با فاصله ۳-۴ سانتی متری بیرون باشد (یعنی سمت چپ باید در وسط گل رز باشد، سمت راست باید از بیرون تمام شود). انتهای آن را با انگشتانتان صاف کنید و زیر گل رز بورک بگذارید تا ببندد. روی کاغذ پخت کنار بگذارید.
  7. این کار را تا زمانی تکرار کنید که هیچ پرکننده ای باقی نمانده باشد. اگر مخلوط شیر/روغن شما تمام شد، فقط مقدار کمی اضافه کنید، با نسبت ۴ قسمت شیر ​​و ۱ قسمت روغن زیتون.
  8. بورک های گل رز را ابتدا با مخلوط شیر/روغن بمالید تا سطح و کناره های آن مرطوب شود و سپس با زرده تخم مرغ. روی آن دانه سیاهدانه یا کنجد بپاشید.
  9. بورک را ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که طلایی و پخته شود بپزید. اگر نیاز به استفاده از هر دو سینی دارید، بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه جای آنها را عوض کنید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت قهوه ای شده اند. اگر توانستید همه آنها را در یک سینی بچینید، فقط آن را در طبقه وسط فر قرار دهید.
  10. قبل از سرو گرم (اما نه داغ) یا در دمای اتاق، بورک ها را حداقل ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
  • اگر عاشق پنیر هستید، ۷۵ گرم پنیر فتا خرد شده را به فیلینگ اضافه کنید.
  • فیلینگ را می توان از روز قبل آماده کرد و در یخچال نگهداری کرد.
  • Börek به مدت ۲-۳ روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می شود. در تابه ای نچسب روی حرارت متوسط/کم گرم کنید تا ترد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من