یک غذای ساده با طعم و مزه و لذت تابستانی. نکته کلیدی در اینجا تازگی مواد و ترکیب طعم گوجه فرنگی شیرین، ماست فتا خامه ای و تند و سبزی های تازه است. برای ناهار خوشمزه!

فصل گوجه فرنگی ترکیه بالاخره فرا رسید. هر هفته که می گذرد، میوه های قرمز رنگ با هر شکل و اندازه ای شیرین تر، آبدارتر و خوشمزه تر می شوند. و باز هم بهتر خواهد شد در عرض چند هفته می توان آنها را به همان شکلی که هستند مانند یک میوه خورد.

در این بین، گوجه فرنگی ها به اندازه کافی برای یک سالاد خرد شده مناسب با چند سبزی دیگر و حتی سس گوجه فرنگی تازه خوب هستند. با تمام احترامی که برای انواع کنسرو شده قائل هستم، که برخی از آنها می توانند بسیار خوب باشند: هیچ چیز نمی تواند سس گوجه فرنگی را از گوجه فرنگی های تازه و آفتاب رسیده شکست دهد.

پاستا اورزو گوجه فرنگی در بشقاب سفید، از سطح چشم دیده می شود

ناهار گوجه‌فرنگی امروز یکی از مواردی است که مدتی پیش به آن چشم دوخته بودم. من اخیراً برای اولین بار از زمان عزیمت به استانبول در سال ۲۰۱۵ از لندن بازدید کردم. با توجه به اینکه تعدادی کتاب آشپزی از رستوران های مورد علاقه من در لندن از سال گذشته منتشر شده است، مطمئن شدم که در چمدانم فضای زیادی برای آوردن چند کتاب وجود دارد. (من پنج خریدم…)

یکی از آنها، Ducksoup: حکمت آشپزی ساده، شاید همان چیزی بود که بیشترین انتظار را از آن داشتم. و ناامید نشد. پخت و پز ساده و فصلی با مواد خوب و ترکیبات طعمی هوشمندانه که به مواد اجازه می دهد واقعاً بدرخشند. همونجوری که من دوست دارم

این دستور غذا بر اساس یکی از غذاهای آن کتاب است. در نهایت، طعم‌هایی که من می‌خواستم کمی متفاوت از طعم‌های دستور غذای داکس‌اپ بود، اما هسته اصلی یکسان است: مقدار زیادی گوجه‌فرنگی، پاستا ارزو/ریسونی و پنیر فتا. در خطر بیان بدیهیات: ارزش انتظار را داشت.

نصف بشقاب خورد شده پاستا اورزو گوجه فرنگی در بشقاب سفید، از بالا دیده می شود

طعم گوجه فرنگی زیاد. گیاهان تازه. ماست تند. پنیر شور. روغن زیتون. وقتی دمای بیرون به سرعت به ۳۰ درجه سانتیگراد نزدیک می شود، چه چیزی بیشتر نیاز دارید؟

پس این را زمانی درست کنید که گوجه فرنگی های محل زندگی شما در اوج هستند. و اگر نمی توانید صبر کنید: با افزودن یک یا دو قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی با کیفیت خوب به گوجه فرنگی ها تقلب کنید و بهترین گوجه فرنگی های گیلاسی را که می توانید پیدا کنید تهیه کنید.

دستور غذا دو نفر را برای ناهار سرو می کند و از پاستا Orzo، سس گوجه فرنگی تند و فتا در کتاب الهام گرفته شده است. Ducksoup: حکمت آشپزی ساده توسط Claire Lattin og Tom Hill، که من آن را به شدت توصیه می کنم.

پاستا اورزو گوجه فرنگی در بشقاب سفید، از بالا دیده می شود

پاستا اورزو گوجه فرنگی با ماست فتا

بازده:
۲ وعده

عناصر

  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
  • ۱ پیاز کوچک، ریز خرد شده
  • ۲ حبه سیر، نازک ورقه شده
  • ۱ قاشق چایخوری پل بیبر (فلفل حلب)
  • ۵۰۰ گرم (۱۸ اونس) گوجه فرنگی تازه، پوست کنده و به تکه های خشن خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی + ½ قاشق چایخوری شکر (فقط در صورتی که گوجه فرنگی های شما آفتاب گرفته و پر طعم نباشند لازم است)
  • ۱۲۵ گرم (½ فنجان + ۲ قاشق غذاخوری) ماکارونی اورزو (ریسونی/نودل جو) یا ماکارونی کوچک دیگر
  • ۲۰۰ گرم (۷ اونس) گوجه فرنگی گیلاسی تازه، به تکه های مورب بریده شده
  • ۲۵-۳۰ برگ بزرگ ریحان تازه، تقریباً پاره شده
  • نمک و فلفل سیاه

ماست فتا

  • ۲۰۰ گرم (¾ فنجان) ماست یونانی
  • ۵۰ گرم (۱ ¾ اونس) پنیر فتا، ریز خرد شده
  • فلفل سیاه

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن برسادیس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم شدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز برسادیس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن برسادیس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی برسادیس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

دستورالعمل ها

  1. پیاز را در روغن زیتون در قابلمه یا تابه ای غلیظ روی حرارت ملایم سرخ کنید و مرتب هم بزنید تا نرم شود اما قهوه ای نشود.
  2. سیر و بایبر را اضافه کنید. ۱ تا ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید سپس گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید. مخلوط کنید و بگذارید بجوشد تا گوجه فرنگی مایع خود را آزاد کند و بیشتر این مایع تبخیر شود، حدود ۱۰ دقیقه. ادویه زدن با نمک و فلفل. حرارت را بردارید.
  3. همزمان پاستا ارزو را در آب نمک فراوان بجوشانید تا آل دنته شود. همچنین می توانید از ماکارونی های کوچک دیگر یا حتی اسپاگتی های خرد شده به تکه های کوچک استفاده کنید. آبکش کرده و با سس گوجه فرنگی آماده مخلوط کنید.
  4. ماست فتا را با هم زدن ماست و پنیر فتا ریز خرد شده با چنگال درست کنید. با فلفل سیاه مزه دار کنید.
  5. گوجه گیلاسی و برگ ریحان پاره شده را با سس گوجه فرنگی و پاستا مخلوط کنید. بلافاصله سرو کنید و روی آن را با ماست فتا و مقداری روغن زیتون فرابکر اضافه کنید.

صرفه جوییصرفه جویی

صرفه جوییصرفه جویی

دیدگاهتان را بنویسید

دسته بندی مطالب
مطالب پر بازدید