فروشگاه اینترنتی برسادیس

بابا گانوش سوری حتی از نوع شناخته شده ترش با تاهین بهتر است. به عنوان یک میز مزه هیجان انگیز یا در کنار گوشت های کبابی تابستانی عالی است.

بابا گانوش سوری از پهلو دیده می شود

در مورد اینکه بابا گانوش واقعا چیست، کمی سردرگمی وجود دارد.

خیلی وقت بود که فکر می کردم بدون ابهام به بادمجان دودی له شده با کمی تاهین می گویند. من حتی دستور پختم را به یکی از مجلات مهم آخر هفته نروژ دادم و بدون ابهام به آن بابا گانوش اشاره کردم. اشتباه.

خب، یه جورایی

در بیشتر کشورهای عرب زبان، قطعاً در بیشتر مناطق سوریه و فلسطین، دیپ بادمجان دودی با تاهینی معروف است. متابل.

برای بابا گانوش طعم های تند جایگزین تاهینی می شود: گوجه فرنگی، ملاس انار، سبزی تازه.

بابا گانوش سوری از بالا به پایین دیده می شود

برای جلوگیری از هر گونه سردرگمی، تصمیم گرفتم این را بابا گانوش سوری بنامم، عمدتاً به این دلیل که بر اساس دستور العملی از غذای سوریه در لندن است که توسط یک پزشک سوری ساکن بریتانیا اداره می شود. نسخه‌های مشابه در فلسطین یا آن سوی مرز در جنوب شرقی ترکیه و احتمالاً در سایر غذاهای شام نیز وجود دارد.

طرز تهیه بابا گانوش سوری

اگرچه ممکن است نام آن نامشخص باشد، مطمئناً اینطور نیست: این سالاد برای هر باربیکیوی من در تابستان امسال روی میز من خواهد بود.

طراوت گوجه فرنگی، زینگ ترش و شیرین ملاس انار و عطر خوش دودی بادمجان ها باعث ایجاد بمب طعمی می شود!

مانند هر غذای دیگری که بر پایه بادمجان دودی ساخته شده است، نکته کلیدی این است که بادمجان را به درستی بسوزانید. شعله گاز خوب است، کباب پز حتی بهتر است.

پوست کندن بادمجان سوختهپوست کندن بادمجان سوخته
عکس: مت راندم.

برخی پیشنهاد می کنند که گریل فر نیز تقریباً همین کار را می کند. من تمایل به مخالفت دارم. در حالی که این یک نتیجه خوشمزه نیز به همراه خواهد داشت، اما هرگز نمی توانید دودی را که مشخصه غذاهای دودی مانند این بادمجان است، دریافت کنید.

صرف نظر از روش انتخابی خود – به خاطر داشته باشید که هوا را خوب پخش کنید. این چیزی است که دود هشدار آتش را خنثی می کند.

نحوه خدمت رسانی

من معمولا این غذا را به یکی از دو روش سرو می کنم. یا به عنوان بخشی از یک میز مزه، در کنار ۳-۶ غذای دیگر (بسته به اینکه چه تعداد با هم غذا می خورند).

همچنین در کنار هر گوشت کبابی بسیار عالی است، که دومین روشی است که من اغلب آن را سرو می کنم. واقعا اومامی گوشت را به خوبی متعادل می کند.

دستور غذا یک بشقاب کوچک درست می کند، همانطور که در عکس ها مشاهده می شود، معمولا برای ۳-۴ نفر کافی است.

بابا گانوش سوری

عناصر

  • ۲ عدد بادمجان بزرگ
  • ۱ حبه سیر، له شده به صورت خمیری با کمی نمک
  • ۱ گوجه فرنگی کوچک، ریز خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری صاف و ریز خرد شده
  • ۱ ۱/۲ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری ملاس انار
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • نمک و فلفل

دستورالعمل ها

  1. بادمجان ها را چند جا با چنگال سوراخ کنید. روی شعله مستقیم یا نزدیک یک گریل داغ بسوزانید، گهگاهی بچرخانید تا داخل آن نرم شود و بیرون کاملا بسوزد، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا بیشتر. وقتی به اندازه کافی سرد شد، پوست سوخته را جدا کنید.
  2. بادمجان را چند بار به صورت ضربدری برش دهید (برای جلوگیری از رشته های بلند بادمجان) و با بقیه مواد مخلوط کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید و در صورت تمایل، ملاس یا سبزی انار بیشتری اضافه کنید. ظرف را می توان از چند ساعت قبل درست کرد که در این صورت تا زمان سرو به خوبی روی آن را بپوشانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مطالب
مطالب پر بازدید
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من