آنها بی ادعا به نظر می رسند، اما لوبیا به سبک ترکی در روغن زیتون یکی از خوشمزه ترین چیزهایی است که می توانید بخورید! یک مزه و غذای تابستانی محبوب، من تازه فاسولیه را درست میکنم، آنطور که در ترکی به آن میگویند، تا جایی که میتوانم زمانی که لوبیاها در فصل هستند. با برنج در کنار یک شام سبک خوب کار می کند. یا در صورت تمایل می توانید مرغ یا ماهی را در کنار آن سرو کنید. در هر صورت، کاملاً خوشمزه است.
من فکر می کردم سبزیجات وقتی هنوز ترد هستند بهترین هستند. مانند ماکارونی، آل دنته راهی برای رفتن بود.
اما این تا زمانی بود که با مفهوم ترکی مواجه شدم پیش غذا روغن زیتون، غذاهای مبتنی بر روغن زیتون، که در آن سبزیجات با روغن زیتون روی حرارت ملایم پخته می شوند تا کاملا نرم شوند.
بهترین روش پخت لوبیا رانر
و حالا، مسلمان واقعی که من هستم، فکر میکنم چیزی کاملاً شگفتانگیز در سبزیجات وجود دارد که آنقدر نرم شدهاند که تقریباً روی زبان شما آب میشوند.
البته، طعم نیز باید وجود داشته باشد. در غیر این صورت، این فقط یک سبزی قدیمی غمگین است. اما اگر روشی که برای رسیدن به آنجا استفاده میشود، روغن زیتون، مقداری پیاز، سیر و گوجهفرنگی است – من را در آن حساب کنید.
تقریباً هر سبزی تا آنجا پیش می رود پیش غذا روغن زیتون نگران هستند.
هر چند مورد علاقه من؟
Taze fasulye. لوبیا رانر به سبک ترکی در روغن زیتون. علیرغم ظاهری که گاهی اوقات کمی ضعیف است، معمولا یکی از اولین مزه هایی است که از روی میز ناپدید می شود. واقعا خیلی خوبه
چند نکته برای تهیه تازه فاسولیه
در ترکیه معمولاً از لوبیا دونده استفاده می شود. این ها در شکل ها و اندازه های مختلف هستند. آنها همیشه به قطعات کوچکتر بریده می شوند، اما دقیقا چگونه به آشپز بستگی دارد. من دوست دارم آنها را نازک و با زاویه برش دهم.
اگر نتوانید لوبیا رانر پیدا کنید، این ظرف با لوبیا سبز معمولی/لوبیا فرانسوی نیز بسیار خوب کار می کند. این معمولا در یونان همسایه استفاده می شود، جایی که آنها غذای مشابهی به نام دارند fasolakia giaxni. طعم و بافت کمی متفاوت است، اما همچنان خوشمزه است.
بهتر است لوبیا را در دمای اتاق مصرف کنید. بعد از پختن لوبیاها حداقل نیم ساعت زمان دهید تا خنک شوند. ترک ها قاطعانه می گویند که حبوبات تا زمانی که به دمای اتاق نرسند نباید از قابلمه بیرون بروند، بنابراین من جز گوش دادن به آنها جرات کاری ندارم.
حبوبات به خوبی در یخچال نگهداری می شوند، پس در صورت تمایل از قبل آماده کنید. اما مطمئن شوید که قبل از خوردن غذا اجازه میدهید تازه فاسولیه به دمای اتاق برسد. سرد بودن در یخچال هیچ فایده ای برای غذا ندارد.
طرز سرو لوبیا رانر به سبک ترکی
طعم های لطیف این غذا را بسیار متنوع کرده است.
من معمولا اینها را به عنوان یک شام سبک تابستانی سرو می کنم. در واقع، من این کار را تقریبا هر هفته در طول فصل کوتاه لوبیا از اواخر بهار تا اواسط تابستان انجام می دهم. تنها چیزی که در کنار آن نیاز دارم برنج ترکی و یک سالاد تازه خرد شده است.
Taze fasulye نیز محبوب است که به عنوان مزه سرو می شود. من به ندرت آن را مخصوص میز مزه درست می کنم، در عوض آن را برای شام یک روز قبل از اینکه منتظر مهمان هستم می خورم. سپس آنچه را که باقی مانده به عنوان مزه سرو می کنم، زیرا لوبیاها برای روزها در یخچال کاملاً نگه می دارند. همانطور که در بالا ذکر شد، فقط مطمئن شوید که ابتدا اجازه دهید آنها به دمای اتاق برسند.
این ظرف به عنوان یک غذای جانبی با گوشت سفید یا ماهی نیز عالی عمل می کند.
بسته به اینکه چه چیز دیگری ارائه می شود، دستور غذا ۳-۶ سرو می شود.
وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی
برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن برسادیس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم شدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز برسادیس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید
بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن برسادیس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی برسادیس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد
لوبیا رانر در روغن زیتون
۴ وعده
عناصر
- ۵۰۰ گرم لوبیا رانر، انتها و کناره های آن بریده شده است
- ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون (من از روغن بکر ملایم استفاده می کنم)، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
- ۱ پیاز کوچک، ریز خرد شده
- ۱ حبه سیر، ریز خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری شکر
- ۲۰۰ گرم (۲ متوسط) گوجه فرنگی، پوست کنده و خرد شده
- ۵۰ میلی لیتر آب
- روغن فوق بکر، برای سرو
- نمک و فلفل سیاه
دستورالعمل ها
- لوبیاها را بشویید و خشک کنید. انتها و هر رشته ای که در امتداد لبه های لوبیا قرار دارد را برش دهید یا بشکنید. برش در c. نوارهای ۵×۱ سانتی متر در زاویه. اگر از لوبیا معمولی استفاده می کنید، روی آن و دم کرده و کامل یا نصف کنید.
- پیاز را در یک تابه یا قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که پیاز نرم شود اما قهوه ای نشود، ۱۰-۱۲ دقیقه. مرتب هم بزنید.
- سیر، شکر و مقداری نمک را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر با هم زدن مرتب تفت دهید. لوبیا، گوجه فرنگی و آب را اضافه کنید. خوب به هم بزنید. درب را بگذارید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بجوشد و هر از گاهی هم بزنید. در صورت لزوم آب اضافی اضافه کنید.
- درب آن را بردارید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود و حبوبات کاملاً نرم شوند، ۱۰-۲۰ دقیقه. فصل.
- حرارت را بردارید و دوباره درب را بگذارید و بگذارید استراحت کند تا حبوبات به دمای محیط برسند. روی آن را با کمی روغن زیتون خالص سرو کنید.