کباب بدون پیاز سماق وجود ندارد. این سالاد ساده و خوشمزه پیاز ترکی، همراهی عالی برای غذاهای غنی مانند کباب، جگر یا کوفته است. در اینجا نحوه درست کردن آن است. پیاز سماق یک سالاد پیاز تند ترکی است. تند از پیاز خام، زینتی از سماق و با طراوت سبزی از جعفری، تعادل عالی را […]
آرشیو دسته بندی: دستور پخت
تعداد کمی از غذاها به اندازه کیسیر در کارنامه شما مفید هستند. یک سالاد بلغور خوشمزه و سیر کننده است که به تنهایی از آن لذت می برید، اما همچنین به عنوان یک مزه یا غذای جانبی با هر گوشت یا سبزیجاتی عالی است. این دستور العمل ساده ای است که من برای درست کردن […]
من عاشق نخود هستم. آنها نه تنها به خودی خود خوشمزه هستند، بلکه بسیار متنوع هستند. آنها تقریباً در کنار هر طعمی، از ادویه تا سبزیجات یا گوشت، خوشحال هستند. اگر از نخود پخته شده – از قوطی، شیشه یا فریزر – استفاده کنید، حتی در عرض چند دقیقه آماده خوردن هستند. جای تعجب نیست […]
بابا گانوش سوری حتی از نوع شناخته شده ترش با تاهین بهتر است. به عنوان یک میز مزه هیجان انگیز یا در کنار گوشت های کبابی تابستانی عالی است. در مورد اینکه بابا گانوش واقعا چیست، کمی سردرگمی وجود دارد. خیلی وقت بود که فکر می کردم بدون ابهام به بادمجان دودی له شده با […]
آنها بی ادعا به نظر می رسند، اما لوبیا به سبک ترکی در روغن زیتون یکی از خوشمزه ترین چیزهایی است که می توانید بخورید! یک مزه و غذای تابستانی محبوب، من تازه فاسولیه را درست میکنم، آنطور که در ترکی به آن میگویند، تا جایی که میتوانم زمانی که لوبیاها در فصل هستند. با […]
که خیلی ها غذای ملی می دانند، موساخان یکی از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای آشپزخانه فلسطینی است. در جاهای دیگر نیز وجود دارد و بیشتر توسط پناهندگان فلسطینی به آنجا آورده شده است. اما هیچ کجا به اندازه فلسطین اهمیت ندارد. پس موساخان چیست؟ موساخان یک غذای مرغ است که روی نان پیاز […]
Karniyarik یک غذای خوشمزه ترکی با بادمجان است. این دستور پخت ساده است و برای بسیاری از ترک ها مورد علاقه خانواده واقعی است. آن را با برنج ترکی و سالاد سرو کنید، و من مطمئن هستم که میز شام همه جا لبخند می زند. منطقه ای که در آن غذاهای ترکی به طور مسلم […]
هر روز به من تبوله سبز تیره و گیاهی بدهید. اگر با چند الماس انار هم خالدار باشد، من در بهشت هستم. تبوله در هر میز مزه خاورمیانه کلیدی است، اما در هر محیطی که طعم زیادی در آن وجود دارد، خوشمزه است. سبز پررنگ با لکه های بلغور یا سالاد بلغور با چند شاخه […]
این سالاد دیپ اولین برخورد بسیاری از مردم با غذاهای ترکی به همراه یک سبد نان گرم است. اما چه چیزی در آن است؟ در اینجا طرز تهیه سالاد ازمه ترکی تازه و تند، پیش غذای عالی برای هر وعده غذایی را به شما آموزش می دهیم. اگر تا به حال به ترکیه رفته اید، […]
کوفته، موسیر فراوان و طعم لطیف انار. این خورش کوفته انار الهام گرفته از ترکیه چه چیزهایی را دوست ندارید؟ این همه طعم های آشپزی جنوب شرقی ترکیه را دارد که باعث می شود با هر لقمه ای بیشتر بخواهم. من عاشق درست کردن غذاهای سنتی و اصیل هستم. تقریباً همیشه دلیل خوبی وجود دارد […]