سالاد سیب زمینی با انگور

1710704918 سالاد سیب زمینی با انگور - سالاد سیب زمینی با انگور

چه کسی سالاد سیب زمینی را دوست ندارد؟ این یکی از لذت های بزرگ زندگی است. سالاد سیب زمینی با انگور سبکی لمس و طعم تازه ای را به دستور کلاسیک اضافه می کند. از زمانی که شروع به ساختن آن کردم، به سادگی نمی توانم به روش های گذشته برگردم.

من کاملاً مطمئن نیستم که کی، چگونه و چرا. اما در مقطعی شروع به اضافه کردن انگور به سالاد سیب زمینی کردم. نوع کلاسیک اروپای شمالی، با سیب زمینی در یک سس خامه ای.

و حالا انگور. برو شکل

اما میدونی چیه؟ کار می کند. واقعاً، واقعاً کار می کند.

هواپز برسادیس

سالاد سیب زمینی کاملا متعادل

انگور شیرینی و اسیدیته را برای متعادل کردن سس خامه ای اضافه می کند. آنها هم از نظر بافت و هم از نظر طعم، کنتراست را به سیب زمینی ها اضافه می کنند.

در واقع، آنها همه چیز را به طور کلی سبک تر می کنند.

خردکن برقی همه کاره

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با انگور

من در این دستور غذا بیشتر از کرم فریشه به جای مایونز استفاده می کنم. اینطوری دوست دارم.

استفاده از سس مایونز، که برخی انجام می دهند، باعث می شود که آن را خیلی چرب کنم. بنابراین من ترجیح می دهم بیشتر از کرم فریچه استفاده کنم، با کمی سس مایونز به آن اضافه شده است.

سالاد سیب زمینی در کاسه لبه طلایی از نزدیک دیده می شود

در غیر این صورت، دستور غذا نسبتاً کلاسیک است. ساده و ملایم، بدون هیچ طعم و ادویه قوی.

حتی قسمت پیاز هم ملایم است. من از پیازچه استفاده می کنم. اگر پیازچه در دست ندارید، موسیر، پیازچه یا حتی پیاز قرمز کارساز است.

یا فقط می توانید از یک گیاه دیگر استفاده کنید. جعفری یا شوید، یا ترکیبی از این دو، هر دو فوق العاده عمل می کنند.

این دستور یک کاسه بزرگ به دست می‌دهد که بسته به آنچه پیشنهاد می‌شود، ۶ تا ۸ عدد سرو می‌شود.

 

خردکن برسادیس

سالاد سیب زمینی با انگور

بازده:
۶-۸ وعده

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی

پودینگ برنج – پودینگ برنج ترکی

عناصر

  • ۱ کیلوگرم سیب زمینی
  • ۲۰۰ گرم انگور بدون هسته نصف شده
  • ۱۰۰ گرم کرم فریشه
  • ۴۰ گرم سس مایونز
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۳۰ گرم پیازچه، ریز خرد شده، به اضافه برای تزئین
  • نمک و فلفل
خردکن برسادیس دیجی کالا

دستورالعمل ها

  1. سیب زمینی ها را در آب نمک فراوان بجوشانید تا نرم شوند. آبکش کنید و بگذارید خنک شود.
  2. کرم فریش، سس مایونز و آب لیمو را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. پیازچه را اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  3. وقتی سیب زمینی ها خنک شدند، پوست آن ها را (در صورت تمایل) جدا کنید و به قطعات کوچک برش دهید.
  4. سیب زمینی و انگور را به آرامی در سس مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. دوباره بچشید و در صورت نیاز نمک، فلفل یا آبلیمو بیشتری اضافه کنید. در صورت تمایل با مقداری پیازچه اضافه تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *