سالاد کلم قرمز ساده

در حالی که کباب و سالادهای مختلف پر شده در پیتا را پیدا نمی‌کنید، اغلب یک سالاد کلم قرمز ساده و زیبا را خواهید دید که در کنار کباب (آبکاری شده) خود در ترکیه سرو می‌شود – و علاوه بر آن بسیاری از غذاهای دیگر. کلم قرمز برای یک سالاد زمستانی قوی و خوشمزه مناسب است و با بیشتر گوشت ها و خورش ها مناسب است.

کلم قرمز یکی از زیباترین سبزیجاتی است که می شناسم. آنهایی که ما می‌خریم قبلاً از زیبایی‌شان کوتاه شده‌اند، برگ‌های بیرونی برای مصرف درشت به نظر می‌رسند. اما به محض اینکه آن را برش می‌زنید، شگفت‌انگیزترین الگوهای بنفش، آبی و سفید ظاهر می‌شوند.

سالاد کلم قرمز در بشقاب سفید، از بالا به پایین

رنگ کلم قرمز ظاهراً به اسیدیته محیطی که در آن رشد کرده است بستگی دارد. خاک اسیدی تر رنگ قرمز مایل به قرمز و خاک خنثی رنگ ارغوانی تر می دهد. حتی پس از آماده سازی، به این موضوع پاسخ می دهد. بنابراین آب لیمو یا سرکه را فراموش نکنید تا نتیجه ای رنگارنگ داشته باشید.

جدا از زیبایی آن، کلم قرمز برای خوردن فوق العاده است. اغلب تا زمانی که نرم شود پخته می شود – در نروژ کریسمس بدون آن کریسمس نیست.

اما، مانند ترک ها، به نظر من وقتی به عنوان پایه سالاد ترد استفاده می شود، بهتر است.

کلید یک سالاد خوشمزه کلم قرمز ترکی

نکته کلیدی در سالادهای بر پایه کلم این است که کلم را خیلی نازک برش دهید – تا جایی که ممکن است نازک باشد. اگر برش ها خیلی ضخیم باشند، خوردن آن سخت خواهد بود و طعم تلخ آن آشکارتر و حتی غالب است. اگر دوست دارید از ماندولین استفاده کنید. من ترجیح می دهم از تیزترین چاقویم استفاده کنم.

سالاد کلم قرمز در بشقاب سفید، از بالا به پایین

وقتی برش خوردید، مرحله دوم مهم را نادیده نگیرید: مقداری نمک بریزید و کلم را به خوبی ماساژ دهید. این کار براسیکا را نرم می کند (فک های شما از شما تشکر می کنند) و مقداری تلخی طبیعی را از بین می برد.

این دستور تهیه سالاد جانبی کلم قرمز من است. تقریباً با هر وعده غذایی همراه است. این به ویژه با گوشت سرخ شده و البته با هر چیزی که برای پر کردن نان پیتا انتخاب می کنید خوب کار می کند.

سالاد روی تصویر فقط یک ماساژ ملایم و استراحت کوتاه دیده است. برای یک نتیجه ارغوانی تیره تر که اغلب در ترکیه مشاهده می کنید، مدت بیشتری ماساژ دهید و بگذارید مدتی بیشتر در نمک خیس بخورد.

اگر شما هم مثل من هستید، مدام از میزان سالاد درست کردن یک تکه کلم شگفت زده می شوید. اگر زیاد درست کردید نگران نباشید – این سالاد به مدت چند روز در ظرف محکم در یخچال نگهداری می شود.

۴-۶ قسمت به عنوان غذای جانبی سرو می شود.

 

سالاد کلم قرمز در بشقاب سفید، از بالا به پایین

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن برسادیس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم شدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز برسادیس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن برسادیس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی برسادیس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

سالاد کلم قرمز ساده

بازده:
۴-۶ قسمت

سالاد کلم قرمز خوشمزه به سبک ترکی که با کباب، خورش و گوشت عالی است.

عناصر

  • ۱/۲ کلم قرمز متوسط، هسته دور ریخته شده، نازک برش داده شده است
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز (یا سرکه دیگری که دوست دارید)
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۱۵ گرم برگ جعفری با برگ صاف، تقریباً خرد شده
  • نمک و فلفل

دستورالعمل ها

  1. ۲ قاشق غذاخوری نمک به کلم اضافه کنید و چند دقیقه خوب ماساژ دهید تا نرم شود. به مدت ۳۰ دقیقه یا در صورت امکان بیشتر آن را کنار بگذارید.
  2. کلم را بشویید، آبکش کنید و خشک کنید. سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. در آخر جعفری را اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید