سالاد عدس با بادمجان

1710705482 سالاد عدس با بادمجان 768x1024 - سالاد عدس با بادمجان

در اواخر سپتامبر، بعد از اینکه همه از آنجا برگشتند عید قربان؟ضیافت قربانی که امسال پس از کودتای نافرجام تابستان از چهار روز معمول به یک هفته تمام شد، سوار ماشین شدیم و به یک سفر جاده ای در امتداد سواحل غربی ترکیه رفتیم. من عاشق این هستم که بتوانم به مکان های خارج از فصل سفر کنم. نه تنها ارزان تر است – همه جا شلوغ تر است و می توانید تقریباً بدون مزاحمت در اطراف قدم بزنید.

با این حال، امسال شلوغی در ترکیه موضوع مهمی نبوده است، حتی در فصل. ظهور ناگهانی ترکیه در اخبار در سال گذشته، صنعت گردشگری را به شدت تحت تاثیر قرار داده است. من خودم آن را در خیابان های Eminönü، میزبان بسیاری از جاذبه های گردشگری اصلی استانبول، دیده ام. در تمام تابستان خیابان ها تقریبا خالی بوده است.

اما این بار استانبول را به مقصد سایر نقاط ترکیه ترک کردیم. و ترکیه چیزهای بیشتری نسبت به استراحتگاه های تجاری ساحلی کم و بیش برای ارائه دارد.

اولین ایستگاه ما گالیپولی بود، منطقه ای فوق العاده زیبا که یکی از نبردهای مهم جنگ جهانی اول را نیز در خود جای داده بود، و امروز گورستان های جنگی بی پایان و بناهای یادبود سربازان کشته شده از هر دو طرف است، که بسیاری از آنها در همه جا آمده اند. راهی از استرالیا یا نیوزلند برای جنگیدن برای اربابان استعماری خود. با کلماتی که بعدها تبدیل به نماد مصطفی کمال آتاتورک، بنیانگذار ترکیه امروزی شد، مستقیماً با مادران سربازان کشته شده دشمن صحبت کرد و قول داد که ترکیه از پسران آنها مراقبت می کند، گویی آنها مال ترکیه هستند، و آنها تشخیص نمی دهند. بین جانی و مهمت تا آنجا که من می بینم این وعده ای است که ترک ها تا به امروز داشته اند – قبرستان ها و یادبودهای طرف دشمن به اندازه گورستان ها و یادبودهای خود ترکیه حفظ شده و محترم هستند. (توصیه می کنم متن کامل آتاتورک را بخوانید، زیاد طولانی نیست و می توانید آن را اینجا پیدا کنید.)

از گالیپولی، از تنگه باریک عبور کردیم و به چاناک‌قلعه رسیدیم، منطقه‌ای که بیشتر به خاطر گوجه‌فرنگی‌هایش شناخته می‌شود و به سمت Assos، روستایی کوچک و زیبا در ابتدای خلیجی در دریای اژه حرکت کردیم. در اینجا، تضادها بلافاصله 100 سال به فعلی ما منتقل شدند.

از رستوران ماهی در کنار دریا، وقتی خورشید در حال غروب بود، منظره زیبایی به جزیره کوچکی در وسط خلیج داشتیم: لسبوس. جزیره یونانی که هدف تعداد باورنکردنی سوری هایی بوده است که از جنگ داخلی فرار می کنند، اکثریت قریب به اتفاق آنها قادر به شنا نیستند، حتی شاید قبلا هرگز دریا را ندیده باشند.

و در میان این همه طبیعت زیبا و رنج های انسانی، خود را در این فکر می کنم که این دو رویداد نشان می دهد که ترکیه و ترک ها در بهترین حالت چه توانایی هایی دارند. در آغوش گرفتن سربازان دشمن به عنوان فصل خود. تقریباً بدون پلک زدن یا هیچ جنجال مهمی پذیرش میلیون ها سوری که از جنگ داخلی فرار می کنند.

البته بدون مشکل نیست. اما میلیون‌ها نفر از تیراندازی متقابل فرار کرده‌اند، زیرا ترکیه زمانی مرزهای خود را باز کرد که کشورهای دیگر، ثروتمندتر که مسئولیت بیشتری در قبال اتفاقات سوریه دارند، مرزهای خود را بستند یا به خاطر خوبی‌های خود با پذیرش تعداد کمی از پناهجویان با دقت انتخاب شده به خود تبریک می‌گویند.

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی

و این تازه شروع سفر بود – 12 ساعت اول. ما پنج روز را در جاده گذراندیم و بعداً اطلاعات بیشتری از سفر به اشتراک خواهم گذاشت. فراموش نکنید که می‌توانید برای دریافت اعلان‌های تمام پست‌های وبلاگ جدید ثبت‌نام کنید – فقط آدرس ایمیل خود را در کادر مربوطه در ستون سمت راست (یا در زیر پست، اگر در تلفن همراه یا صفحه نمایش کوچک هستید) وارد کنید.

سالاد عدس با بادمجان - دستور غذا / آشپزخانه ای در استانبول

ایده دستور پخت امروز در طول یک رانندگی طولانی مدت به ذهنم رسید. وقتی از جاده خارج می‌شدیم، اغلب در زمین‌های کشاورزی – باغ‌های زیتون، مزارع خربزه – رانندگی می‌کردیم. غذا هرگز دور نبود. و در یک نقطه به فکر عدس و بادمجان افتادم، و اینکه چقدر با هم در یک سالاد قرار می گیرند. اما آنها به یک عنصر تازه نیاز دارند: بسیاری از گیاهان، یک سس تند. کمی خامه ای، شاید سس ماست؟ و اگر کنارش حلومی هم اضافه کنم، دیگر برای شام چیزی لازم نیست.

بنابراین پس از بازگشت به استانبول، آن را ساختم. یک بار. دو برابر. و من مطمئن هستم که بارها آن را درست خواهم کرد، زیرا این همه چیزهایی را که من در سالاد دنبال می‌کنم دارد: سیرکننده است، تازه است، تند است. و البته این که کاملاً خیره کننده به نظر می رسد ضرری ندارد. اینطور نیست؟

سالاد عدس با بادمجان - دستور غذا / آشپزخانه ای در استانبول

من همیشه عدس‌های خودم را می‌پزم و اگر به عدس‌های خشک‌شده دسترسی دارید، دلیلی برای خرید کنسرو آن‌ها نمی‌بینم. نه بیشتر از آب پز کردن سیب زمینی طول می کشد و نه سخت تر – همانطور که در مورد سیب زمینی ها فقط باید تا آخر آن را با دقت تماشا کنید تا بیش از حد پخته نشوند و از هم نریزند.

عدس زمانی بهترین است که هنوز لقمه بخورد، به خصوص در سالاد، در غیر این صورت حالتی لطیف و نه چندان ظریف پیدا می کند. من از عدس بلوگا استفاده می کنم، یک نوع تیره که بعد از پخت به خوبی شکل خود را حفظ می کند، اما عدس پوی برای سالاد نیز مفید است. یا فقط از عدس سبز معمولی استفاده کنید، اما پس از آن بیشتر مراقب باشید که بیش از حد پخته نشود، زیرا در صورت پختن بیش از حد ممکن است کمی لطیف و خشک شوند. از عدس قرمز استفاده نکنید، در هنگام پخت از بین می رود و برای سالاد نامناسب است.

این سالاد را همانطور که هست سرو کنید یا در صورت تمایل با یک سالاد گوجه فرنگی و خیار ساده کنار آن سرو کنید. بسته به میزان گرسنگی شما، 2 تا 3 عدد سرو می شود.

خردکن برسادیس

سالاد عدس با بادمجان

بازده:
2-3 قسمت
خردکن برقی همه کاره

عناصر

  • 200 گرم عدس بلوگا، عدس پوی یا عدس سبز (وزن خشک)
  • 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون، به اضافه برای سرخ کردن هالومی
  • 3 عدد بادمجان از طول پوست کنده شده و به ضخامت 1.5 سانتی متر برش داده شده است.
  • 12 عدد گردو نصفه
  • 200 گرم گوجه فرنگی گیلاسی به 8 عدد بریده شده
  • ½ پیاز قرمز، ریز خرد شده
  • 50 گرم جعفری برگ صاف (بدون هیچ ساقه ضخیم)، ریز خرد شده
  • 25 گرم برگ نعناع، ​​ریز خرد شده
  • 150 گرم حلومی در ورقه های 1 سانتی متری
  • نمک و فلفل

سس سالاد

  • 1 حبه سیر، له شده به صورت خمیری با کمی نمک در هاون و هاون
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1 قاشق غذاخوری سماق (اختیاری)
  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

سس ماست

  • 200 گرم ماست
  • 1 ½ قاشق غذاخوری تاهین
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
سرخ کن برسادیس

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد (445 فارنهایت) گرم کنید.
  2. عدس ها را در مقدار زیادی آب کمی نمک بجوشانید تا نرم شوند اما لقمه آنها باقی بماند، 20 تا 25 دقیقه. آبکش کنید و با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. بادمجان را با 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. روی یک ورقه پخت پهن کنید و بپزید تا بیرون قهوه ای و وسط نرم شود، 30-35 دقیقه. کنار بگذارید تا آب آن روی دستمال های آشپزخانه کشیده شود.
  4. فر را روی 200 درجه سانتی گراد روشن کنید و گردوها را تفت دهید تا کمی برشته شوند. 8 دقیقه. تقریباً خرد کنید.
  5. سس سالاد را با مخلوط کردن حبه سیر له شده با 2 قاشق غذاخوری آب لیمو، سماق (در صورت استفاده) و روغن زیتون خالص درست کنید. فصل.
  6. سس ماست را با مخلوط کردن ماست، تاهین و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو درست کنید. فصل.
  7. وقتی عدس دیگر داغ نشد، با بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، سبزی، گردو و سس سالاد (اما نه سس ماست) مخلوط کنید.
  8. وقتی همه نشستند و برای شام آماده شدند، برش های حلومی را در کمی روغن زیتون روی حرارت متوسط/ زیاد سرخ کنید تا بیرون طلایی و ترد شود.
  9. سالاد را بلافاصله با حلومی و سس ماست کنار آن سرو کنید.
آیران (نوشیدنی ماست ترکی)

یادداشت

  • تا زمانی که مطمئن نشدید همه آماده خوردن هستند، حلومی را سرخ نکنید. فقط چند دقیقه طول می کشد و باید یکباره خورده شود، در غیر این صورت لاستیکی می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *