نخود و هویج پایه ای عالی برای طعم دادن هستند. هر دوی آنها قوی، خاکی و تند را دوست دارند. این غذای ساده ناهار از نخود گرم با هویج و زیره کبابی – و چند ادویه دیگر که همه آن طعمهای خوب را نشان میدهد – یکی از غذاهای مورد علاقه من در زمستان است. […]
آرشیو دسته بندی: دستور پخت
این دسر به طرز خوشمزه ای نرم و میوه ای، این دسر ساده به ترکی راهی خوشمزه برای تکمیل یک وعده غذایی است. در اینجا نحوه درست کردن ayva tatlısı در خانه آورده شده است. اگر در فصل زمستان به یک رستوران سنتی در ترکیه رفته اید، به احتمال زیاد با آن برخورد کرده اید […]
آرایس برای مدت طولانی بخشی از فرهنگ غذایی شام بوده است، اما اخیراً به یکی از معروف ترین غذاهای منطقه تبدیل شده است. آرایز چیست و از کجا می آید؟ آرایس یک غذای لبنانی پیتا است که با مخلوط گوشت چرخ کرده ادویه دار پر شده است. این غذا سرخ شده، پخته شده یا کبابی […]
خورش بره خوشمزه با سیب زمینی و ادویه های گرم کننده معمولی خاورمیانه و جنوب شرق ترکیه. درست کردن ساده و یک غذای گرم کننده کامل برای روزهای سرد زمستان! من هرگز این را a نمی نامم خورش بره ترکی. اما الهام و طعم آن بخشی از ترکی و بخشی از خاورمیانه است. اگر بخواهم […]
لذیذ سلطان یا به ترکی hünkar beğendi یک خورش بره ترکی با سس بادمجان است. از آشپزخانه های کاخ عثمانی است. این یکی از معدود غذاهای عثمانی است که امروزه به طور گسترده شناخته شده است. افسانه لذت سلطان افسانه ها حاکی از آن است که این غذا از یک سفر شکار بیرون آمده است، […]
تنوع باورنکردنی کوفته، کوفته، در ترکیه وجود دارد. Izmir Köfte یکی از موارد مورد علاقه من است. نه تنها خوشمزه است، بلکه طرز تهیه آن نیز بسیار آسان است – برای یک شام شب هفته عالی است. وقتی در تابستان ۲۰۱۵ به استانبول نقل مکان کردم، قرار بود بازسازی خانه به پایان برسد. اما همانطور […]
گوزلمه (Gözleme) یک نان شکم پر ساده اما خوشمزه است که در ترکیه بسیار محبوب است. در اینجا یک دستور العمل معتبر برای طرز تهیه آن در خانه آورده شده است. به علاوه کمی پیشینه در مورد جایگاه آن در فرهنگ غذایی ترکیه. پنکیک چیست؟ گوزلمه یک نان تخت شکم پر است که می توان […]
نسخه ای کاملاً بازسازی شده از کلاسیک بریتانیایی، این غذای گیاهی به سبک پای چوپان با طعم های خوشمزه خاورمیانه ای بسته بندی شده است. بهترین غذای راحتی در یک روز سرد! من ده سال در انگلستان زندگی کردم، اما با وجود اینکه دوست داشتم به میخانه بروم، به ندرت غذای انگلیسی درست می کردم […]
علی نازیک یک کباب ترکی کلاسیک از غازیانتپ است. یک تاپت پوره بادمجان دودی زیبا با گوشت بره کاملا طعم دار. از این بهتر – یا ساده تر – نمی شود. یکی از زیباترین چیزهای غذاهای ترکی سادگی آن است. درست کردن برخی از غذاها ممکن است کمی طول بکشد. حتی در سنین مختلف – […]
حلاووت الجیبن یک شیرینی منحصر به فرد سوری است که از سمولینا، پنیر، آشتا یا خامه لخته شده و شربت گلاب معطر تهیه می شود. “مسئله سوریه” در استانبول (و ترکیه) غیرممکن است که در مورد این دستور غذا صحبت کنیم بدون اینکه یک لحظه در مورد “مسئله سوریه” صحبت کنیم. چند سالی است که […]