این دسر به طرز خوشمزه ای نرم و میوه ای، این دسر ساده به ترکی راهی خوشمزه برای تکمیل یک وعده غذایی است. در اینجا نحوه درست کردن ayva tatlısı در خانه آورده شده است.

اگر در فصل زمستان به یک رستوران سنتی در ترکیه رفته اید، به احتمال زیاد با آن برخورد کرده اید دسر به. این به معنای واقعی کلمه به عنوان “دسر به” ترجمه می شود و از آن ماده فصلی استفاده ارزشمندی می کند.

به در آشپزی ترکی

اگر با به آشنا نیستید، میوه ای است که از نظر ظاهری شبیه گلابی بزرگ و درهم تنیده است.

یک به خوب عطر و بوی شیرین زیبایی دارد، اما با بافت چوبی و طعم ملایم ترش شبیه سیب سبز (اما طعم ضعیف تر) به سختی قابل لمس است. احتمالاً جای تعجب نیست که آنها به ندرت خام خورده می شوند.

با این حال، به پخته شده، به طرز خوشمزه ای نرم و شیرین می شود. بافت چوبی از بین می رود و طعم آن تشدید می شود و شیرین و معطر می شود.

دانه ها را در حین پخت و پز بگذارید تا به ها نیز با یک یا دو رنگ قرمز زیبا رنگ شوند.

به در شربت در ماهیتابه خود، از بالا دیده می شود
به‌هایی که در تابه‌شان در شربت پخته می‌شوند، از نزدیک از سطح چشم دیده می‌شوند

در استانبول، اغلب به نصف شده و پخته شده در شربتی شیرین، همراه با کیماک (خامه لخته شده ترکی) و پسته خرد شده سرو می شود. یکی از غذاهای مورد علاقه من در فصل زمستان!

اگرچه غذاهای ترکی اغلب یک کاربرد بسیار محبوب از اکثر مواد تشکیل دهنده دارند، به یکی از آنها نیست. اولین باری که کتاب‌های آشپزی ترکی‌ام را برای دستور پخت دسر به ترکی که هوس کردم بررسی کردم، در واقع بیشتر آن‌ها مرا عاقلانه‌تر نکردند.

درعوض، آنها را با غذاهای خوش طعمی پر می کردند که به روش های مختلف به همراه گوشت بره ترکیب می شد. شکم پر، به عنوان بخشی از خورش، یا حتی یک عنصر کلیدی در پخت. به نظر می رسد که این غذاها بیشتر در مناطق جنوبی و شرقی کشور محبوب هستند.

جای تعجب نیست، زیرا این استفاده از به در سراسر خاورمیانه نیز رایج است، که احتمالاً از استفاده ایرانیان از میوه ها در خورش ها نشات می گیرد. اما همچنین کمی تعجب آور است، زیرا اکثر ترک هایی که من ملاقات کرده ام از افزودن عناصر شیرین به غذاهای خوش طعم بیزار هستند. (اگرچه استثنائاتی وجود دارد، مانند کشمش در برنج ترکی ادویه دار/ایچ پلو).

به هر حال، به دسری که در دست دارید برگردید.

طرز تهیه دسر به ترکی (دسر به)

در حالی که تنها چیزی که لازم است چند ماده ساده است، در واقع راه های زیادی برای تهیه ayva tatlısı وجود دارد.

به عنوان مثال، برخی دوست دارند قبل از پختن، به مدت ۲۴ ساعت یا بیشتر در شکر فراوان بگذارند، برخی دیگر بلافاصله آن را می پزند. برخی از فر برای پخت و پز استفاده می کنند، برخی دیگر آنها را با حرارت ملایم در تابه درب دار می پزند.

بسته به روش های مورد استفاده، به حاصل ممکن است از آب نباتی تا بافتی نرم تر که بیشتر شبیه به گلابی سرخ شده باشد متفاوت باشد.

شخصا فقط من واقعا بعد از درست کردن دسر خودم در خانه شروع به لذت بردن از این دسر به ترکی کردم. جایی که رستوران ها اغلب بافت محکم تری را انتخاب می کنند، من بافت لذیذ خود را ترجیح می دهم.

رویکرد شما هر چه باشد، سه چیز کلیدی برای اطمینان از یک نتیجه خوب وجود دارد.

اول، و این شاید ناگفته نماند، باید از یک به معطر در فصل استفاده کنید. این غذا با مواد بسیار کمی است، بنابراین کیفیت ماده اصلی شما حیاتی است.

دوم، مطمئن شوید که درخت به را به درستی پوست کنده و هسته بگیرید. به مغزه ها توجه ویژه ای داشته باشید، زیرا ممکن است لازم باشد بیشتر از آنچه فکر می کنید بردارید تا از باقی ماندن تکه های چوبی پس از پخت جلوگیری شود.

نکته مثبت: اطمینان حاصل کنید که دانه ها را پس از مغزه گیری دوباره داخل آن قرار دهید. آنها نباید خورده شوند، اما در طول فرآیند پخت، شربت (و به) را به رنگ نارنجی/قرمز زیبایی در می آورند.

در نهایت فرآیند پخت را کم و آهسته نگه دارید. این یک بافت کاملا پخته و خوشمزه را تضمین می کند.

ارائه پیشنهادات و جایگزینی برای ayva tatlisi

دسر به ترکی به طور سنتی با رویه سخاوتمندانه ای از کیماک و پسته خرد شده یا آسیاب شده سرو می شود.

دسر به ترکی آبکاری شده روی بشقاب آبی روشن، از سطح چشم با فنجان چای در پس زمینه

Kaymak یک کرم ترکی است به قدری غلیظ که قابل پخش است، شبیه به کرم لخته شده. دستیابی به خارج از کشور ممکن است دشوار باشد. کرم لخته شده یک جایگزین عالی است.

اگر هیچ کدام را پیدا نکردید، بستنی وانیلی یا حتی خامه فرم گرفته یک جایگزین خوشمزه است.

پسته نه تنها از نظر طعم و بافت، بلکه از نظر رنگ و مزه نیز مهم است. با این حال، اگر نمی توانید در جایی که هستید به آنها دسترسی داشته باشید، مغز دیگری مانند گردو یا فندق نیز کار می کند.

هر نصف به یک سهم است. اگرچه اگر درختان شما کوچک هستند، برخی ممکن است لقمه دوم را نیز بخواهند!

این دستور ۸ تا ۱۰ عدد سرو می شود و باقیمانده آن اگر همراه با شربت در ظرفی تمیز و در بسته نگهداری شود، برای روزها در یخچال نگهداری می شود. توجه داشته باشید که کرم کایماک/لخته شده ماندگاری کوتاهی دارد، بنابراین اگر به مدت چند روز از کِه ها نگهداری می کنید، ممکن است لازم باشد کرم کایماک/لخته شده را جایگزین کنید.

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن برسادیس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم شدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز برسادیس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن برسادیس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی برسادیس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

دسر به ترکی آبکاری شده در بشقاب آبی روشن که از سطح چشم از نزدیک دیده می شود

دسر به ترکی (دسر کوینس)

بازده:
۸-۱۰ وعده
زمان آماده سازی:
۱۵ دقیقه
زمان پخت:
۱ ساعت ۳۰ دقیقه
زمان اضافی:
۳۰ دقیقه
زمان کل:
۲ ساعت ۱۵ دقیقه

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن برسادیس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم شدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز برسادیس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن برسادیس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی برسادیس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

عناصر

  • ۱ کیلوگرم (۲⅕ پوند) به (۴-۵ به)
  • ۲۰۰ گرم (۱ فنجان) شکر گرانول
  • ۸ عدد میخک کامل
  • ۱ چوب دارچین کوچک
  • ۲۰۰ گرم (۷ اونس) کیماک یا خامه لخته شده، برای سرو (به یادداشت های دستور زیر برای جایگزین ها مراجعه کنید)
  • یک مشت پسته بدون نمک، خرد شده
  • اب

دستورالعمل ها

  1. به ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. هسته سخت را بردارید، اما دانه ها را نگه دارید. مطمئن شوید که تمام تکه های سختی که از وسط می گذرد را بردارید، زیرا هرگز در طول پخت و پز کاملاً نرم نمی شوند.
  2. نصف های به، دانه های به، شکر، میخک، چوب دارچین و ۵۰۰ میلی لیتر (۲ فنجان) آب را به یک قابلمه پهن و کم عمق اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید. درپوش را بپزید تا زمانی که به نرم شود و مایع کمی قرمز شود، ۱-۱ و نیم ساعت. نصف های به را هر از گاهی با دقت برگردانید تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت بپزند و در صورت لزوم آب بیشتری اضافه کنید. حرارت را بردارید و بگذارید کاملا خنک شود.
  3. روی آن را با کیماک یا خامه لخته شده و پسته سرو کنید (یا برای موارد جایگزین به یادداشت های زیر مراجعه کنید).

یادداشت

اگر کیماک یا کرم لخته شده ندارید، این دسر (تقریباً) با خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی به همان اندازه خوشمزه است.

اگر از قبل تهیه کنید، دسر را در بسته در یخچال نگهداری کنید، اما مطمئن شوید که قبل از سرو، اجازه دهید به دمای اتاق برسد.

این دسر به خوبی در یخچال نگهداری می شود. تا یک هفته در ظرف در بسته نگهداری شود. توجه داشته باشید که کیماک یا خامه لخته شده ماندگاری کوتاهی دارد، بنابراین اگر دسر را در چند نوبت و به فاصله چند روز سرو می‌کنید، ممکن است بخواهید کیماک یا کرم لخته شده را تجدید کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

دسته بندی مطالب
مطالب پر بازدید