من به سختی می توانم راهی ساده تر یا خوشمزه تر از هریسا برای چاشنی بال مرغ فکر کنم. خمیر چیلی تونسی داغ و پر از ادویه است – درست همان چیزی که بال مرغ به آن نیاز دارد. این دستور ساده برای بال مرغ هریسا را می توان کباب کرد، سرخ کرد یا پخت […]
یک شاورما مرغ “تشکیل شده” در یک رستوران تل آویو تأثیر ماندگاری بر من گذاشت. این سرگرمی از آن غذا درست به اندازه آنچه من تقریباً یک دهه پیش داشتم، خوشمزه است. مرغ آبدار و چاشنی شاورما روی بستری از ماست تاهینی همراه با سالاد خرد شده سرو می شود. درست کردن آن از آنچه […]
در جایی که هوموس عالی ابریشمی صاف و کرمی است، مسابحه (یا ماساباچا) پسر عموی روستاییتر آن است. مواد تشکیل دهنده کم و بیش یکسان هستند، اما نتیجه نهایی کاملاً متفاوت است. مصابحه، که بهتر است به عنوان نخود گرم در سس تاهینی توصیف شود، ثابت می کند که پخت و پز همه چیز در […]
این عشق در اولین لقمه بود – و دلیل اصلی من برای سفارش دادن به لبنانی های محلی بود. موساکا به سبک لوانتین ارتباط چندانی با نسخه یونانی ندارد، اما به همان اندازه خوشمزه است. طرز تهیه این مزه ساده و در عین حال مجلل را در خانه یاد بگیرید! قبل از نقل مکان به […]
بادمجان های شکم پر ترکی خیلی خوشمزه بود امامی که اولش خورد از ذوق بیهوش شد. یا در شوک بود؟ مهم نیست، تنها چیزی که مهم است این است: امام بایلدی شاید خوشمزه ترین چیزی است که می توانید با بادمجان قوی درست کنید. امام بایلدی – بادمجان شکم پر ترکی ۴۱ این غذا چیزی […]
نخود و هویج پایه ای عالی برای طعم دادن هستند. هر دوی آنها قوی، خاکی و تند را دوست دارند. این غذای ساده ناهار از نخود گرم با هویج و زیره کبابی – و چند ادویه دیگر که همه آن طعمهای خوب را نشان میدهد – یکی از غذاهای مورد علاقه من در زمستان است. […]
این دسر به طرز خوشمزه ای نرم و میوه ای، این دسر ساده به ترکی راهی خوشمزه برای تکمیل یک وعده غذایی است. در اینجا نحوه درست کردن ayva tatlısı در خانه آورده شده است. اگر در فصل زمستان به یک رستوران سنتی در ترکیه رفته اید، به احتمال زیاد با آن برخورد کرده اید […]
آرایس برای مدت طولانی بخشی از فرهنگ غذایی شام بوده است، اما اخیراً به یکی از معروف ترین غذاهای منطقه تبدیل شده است. آرایز چیست و از کجا می آید؟ آرایس یک غذای لبنانی پیتا است که با مخلوط گوشت چرخ کرده ادویه دار پر شده است. این غذا سرخ شده، پخته شده یا کبابی […]
خورش بره خوشمزه با سیب زمینی و ادویه های گرم کننده معمولی خاورمیانه و جنوب شرق ترکیه. درست کردن ساده و یک غذای گرم کننده کامل برای روزهای سرد زمستان! من هرگز این را a نمی نامم خورش بره ترکی. اما الهام و طعم آن بخشی از ترکی و بخشی از خاورمیانه است. خورش بره […]
لذیذ سلطان یا به ترکی hünkar beğendi یک خورش بره ترکی با سس بادمجان است. از آشپزخانه های کاخ عثمانی است. این یکی از معدود غذاهای عثمانی است که امروزه به طور گسترده شناخته شده است. افسانه لذت سلطان افسانه ها حاکی از آن است که این غذا از یک سفر شکار بیرون آمده است، […]