05
اردیبهشت
خورش نخود لبنانی با گوشت (بازله)
این خورش نخود لبنانی با گوشت، شامی معطر و خوشمزه وسط هفته است. ساخت ساده و پر از طعم - بازالا یک برنده واقعی در همه جاست.
من عاشق این هستم که چگونه نام غذاهای خارجی در مقایسه با فرهنگ غذایی خودمان ...
04
اردیبهشت
پیتا پنیر ترکی با تخم مرغ
پید پنیر ترکی به همان اندازه که دلپذیر است خوشمزه است. در اینجا نسخه ای وجود دارد که یک تخم مرغ برای راحتی بیشتر اضافه می کند - و تمام نکاتی که برای آن پایه کاملاً ترد نیاز دارید.
پیده اغلب به عنوا...
04
اردیبهشت
کاستارد (محلبیا)
چه کسی دسر مبتنی بر شیر را دوست ندارد؟ من قطعا انجام می دهم. پودینگ شیری که به نام حلبی یا محلبیا معروف است به همان اندازه که می آید خوب است. سبک، با طعم ملایم و بسیار آسان برای تهیه در خانه، این دستو...
04
اردیبهشت
مرغ با عدس سوری و لبنه و زعتر
بشقاب پر از طعم.
بیشتر چیزی که من در خانه درست می کنم همان چیزی است که بسیاری آن را مخلفات می نامند. به تنهایی برای ناهار عالی است - اما برای شام به اندازه کافی قابل توجه نیست. حداقل به تنهایی. در ...
03
اردیبهشت
دلمه ترکی با گوشت
دلمه ترکی با گوشت به راحتی درست می شود و پر طعم است! این دلمه ها با فلفل سبز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی با الهام از قسمت های شرقی کشور تهیه می شود. برای شام، پیش غذا یا بخشی از مایه پخته شده عالی است....
03
اردیبهشت
موساکا ترکی (Musakka)
غذاهای ترکی تنوع زیادی در موضوع گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی دارد. و این به اعتبار آنهاست - با هم آنها کاملاً خوشمزه هستند. همیشه! موساکا ترکی یا مساککا به زبان ترکی، یکی از غذاهای مورد علاقه من است. من...
03
اردیبهشت
سوپ عدس ترکی
غذاهای کمی می توانند با سنت های دیرینه سوپ عدس قرمز رقابت کنند. دلیلی وجود دارد که هزاران سال پس از اولین ساخته شدن آن مانند همیشه محبوب باقی مانده است: کاملاً خوشمزه است و بوت کردن آن ساده است. این د...
02
اردیبهشت
بال مرغ هریسا
من به سختی می توانم راهی ساده تر یا خوشمزه تر از هریسا برای چاشنی بال مرغ فکر کنم. خمیر چیلی تونسی داغ و پر از ادویه است - درست همان چیزی که بال مرغ به آن نیاز دارد. این دستور ساده برای بال مرغ هریسا ...
02
اردیبهشت
مرغ ادویه دار شاورما با ماست تاهینی
یک شاورما مرغ "تشکیل شده" در یک رستوران تل آویو تأثیر ماندگاری بر من گذاشت. این سرگرمی از آن غذا درست به اندازه آنچه من تقریباً یک دهه پیش داشتم، خوشمزه است. مرغ آبدار و چاشنی شاورما روی بستری از ماست...
02
اردیبهشت
مصابها / ماساباچا (نخود گرم در سس تاهینی)
در جایی که هوموس عالی ابریشمی صاف و کرمی است، مسابحه (یا ماساباچا) پسر عموی روستاییتر آن است. مواد تشکیل دهنده کم و بیش یکسان هستند، اما نتیجه نهایی کاملاً متفاوت است. مصابحه، که بهتر است به عنوان نخ...