این خورش نخود لبنانی با گوشت، شامی معطر و خوشمزه وسط هفته است. ساخت ساده و پر از طعم – بازالا یک برنده واقعی در همه جاست. من عاشق این هستم که چگونه نام غذاهای خارجی در مقایسه با فرهنگ غذایی خودمان خیلی عجیب به نظر می رسد. و گاهی نام است عالی، با یک […]
آرشیو دسته بندی: دستور پخت
پید پنیر ترکی به همان اندازه که دلپذیر است خوشمزه است. در اینجا نسخه ای وجود دارد که یک تخم مرغ برای راحتی بیشتر اضافه می کند – و تمام نکاتی که برای آن پایه کاملاً ترد نیاز دارید. پیده اغلب به عنوان پیتزای ترکی شناخته می شود. روشی ساده و مختصر برای توصیف اینکه […]
چه کسی دسر مبتنی بر شیر را دوست ندارد؟ من قطعا انجام می دهم. پودینگ شیری که به نام حلبی یا محلبیا معروف است به همان اندازه که می آید خوب است. سبک، با طعم ملایم و بسیار آسان برای تهیه در خانه، این دستور برای حلبی یکی از مواردی است که من همیشه به […]
بشقاب پر از طعم. بیشتر چیزی که من در خانه درست می کنم همان چیزی است که بسیاری آن را مخلفات می نامند. به تنهایی برای ناهار عالی است – اما برای شام به اندازه کافی قابل توجه نیست. حداقل به تنهایی. در محل من، شام اغلب مجموعه ای از چنین غذاهای جانبی است، شاید […]
دلمه ترکی با گوشت به راحتی درست می شود و پر طعم است! این دلمه ها با فلفل سبز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی با الهام از قسمت های شرقی کشور تهیه می شود. برای شام، پیش غذا یا بخشی از مایه پخته شده عالی است. دلمه چیست دلمه معمولاً به غذای سبزیجات پر […]
غذاهای ترکی تنوع زیادی در موضوع گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی دارد. و این به اعتبار آنهاست – با هم آنها کاملاً خوشمزه هستند. همیشه! موساکا ترکی یا مساککا به زبان ترکی، یکی از غذاهای مورد علاقه من است. من اغلب آن را برای یک شام عجیب و غریب و در عین حال ساده در […]
غذاهای کمی می توانند با سنت های دیرینه سوپ عدس قرمز رقابت کنند. دلیلی وجود دارد که هزاران سال پس از اولین ساخته شدن آن مانند همیشه محبوب باقی مانده است: کاملاً خوشمزه است و بوت کردن آن ساده است. این دستور خوشمزه و ساده سوپ عدس ترکی را امتحان کنید. بسیاری از غذاهای خاورمیانه […]
من به سختی می توانم راهی ساده تر یا خوشمزه تر از هریسا برای چاشنی بال مرغ فکر کنم. خمیر چیلی تونسی داغ و پر از ادویه است – درست همان چیزی که بال مرغ به آن نیاز دارد. این دستور ساده برای بال مرغ هریسا را می توان کباب کرد، سرخ کرد یا پخت […]
یک شاورما مرغ “تشکیل شده” در یک رستوران تل آویو تأثیر ماندگاری بر من گذاشت. این سرگرمی از آن غذا درست به اندازه آنچه من تقریباً یک دهه پیش داشتم، خوشمزه است. مرغ آبدار و چاشنی شاورما روی بستری از ماست تاهینی همراه با سالاد خرد شده سرو می شود. درست کردن آن از آنچه […]
در جایی که هوموس عالی ابریشمی صاف و کرمی است، مسابحه (یا ماساباچا) پسر عموی روستاییتر آن است. مواد تشکیل دهنده کم و بیش یکسان هستند، اما نتیجه نهایی کاملاً متفاوت است. مصابحه، که بهتر است به عنوان نخود گرم در سس تاهینی توصیف شود، ثابت می کند که پخت و پز همه چیز در […]