سالاد تخم مرغ تاهینی زعتر

چه چیزی بهتر از تخم مرغ برای صبحانه؟ تخم مرغ با تاهین و زعتر برای صبحانه. وقتی این واقعیت را به نتیجه منطقی خود برسانید، دیگر راه برگشتی وجود ندارد. در یخچال جا خالی کنید و به سالاد تخم مرغ تاهینی سلا...

ادامه مطلب

پوگاچا با پنیر فتا (شیرینی صبحانه ترکی)

هیچ چیز مثل صبحانه ترکی نیست. و من همیشه خوشحالم که poğaça، یک شیرینی ساده اما بسیار خوشمزه را در میان انتخاب می بینم. و در خانه، من اغلب این پوگاکای اصیل ترکی را با پنیر فتا برای آن صبح‌های خاص آخر ه...

ادامه مطلب

پیتای مکعبی (پیتزای ترکی با گوشت)

پیده یک نان مسطح ترکی خوشمزه است که اغلب با گوشت یا پنیر برای یک غذای شبیه پیتزا ترکی سرو می شود. در ادامه بخوانید تا بدانید چه چیزی باعث منحصربفرد بودن پید ترکی می‌شود – و البته، برای دریافت دستور پخ...

ادامه مطلب

مربای آلبالو ترکی

مرباهای ترکی بسیار راحت درست می شوند و بسیار خوشمزه هستند. بهترین از همه آنها؟ به نظر من هیچ چیز بهتر از آلبالو با مرباهای ترکی سازگار نیست. در اینجا طرز تهیه مربای آلبالو ترکی خانگی که در ترکی به عنو...

ادامه مطلب

پاستا اورزو گوجه فرنگی با ماست فتا

یک غذای ساده با طعم و مزه و لذت تابستانی. نکته کلیدی در اینجا تازگی مواد و ترکیب طعم گوجه فرنگی شیرین، ماست فتا خامه ای و تند و سبزی های تازه است. برای ناهار خوشمزه! فصل گوجه فرنگی ترکیه بالاخره فر...

ادامه مطلب

شیشلیک بره ترکی از غازیانتپ

کباب ترکی با پیتای شکم پر که در غرب رایج است فاصله زیادی دارد. و این چیز خوبی است. پس از امتحان این دستور پخت سنتی شیش کباب بره از یکی از بهترین غذاهای محلی ترکیه، هرگز به گذشته نگاه نکردم. بگویید ...

ادامه مطلب

Shakşuka (سبزیجات سرخ شده ترکی)

برای بسیاری از ترک ها چیزهای کمی بهتر از بوی سبزیجات سرخ کردنی از آشپزخانه مادر یا مادربزرگشان وجود دارد. Shakşuka یک غذای ساده از سبزیجات سرخ شده کم عمق یا سرخ شده با سس گوجه فرنگی تازه است. خوشمزه -...

ادامه مطلب

سالاد ترکی شپرد

ترک ها سالاد جانبی خود را با شام دوست دارند. جای تعجب نیست که وقتی چنین مواد تازه شگفت انگیزی دارید. سالاد برای زدن همه آنها سالاد چوپان است - یا coban salatasi در ترکی. تا زمانی که گوجه فرنگی و خیار ...

ادامه مطلب

آجوار – چاشنی فلفل قرمز بالکان

آجوار یک چاشنی خوشمزه از بالکان است که به دلیل نیاز به حفظ برداشت فراوان فلفل قرمز به وجود آمده است. این دیپ یا اسپری فلفل قرمز تازه تر از خمیر فلفل قرمز است و در سس ها یا حتی روی نان تست خوشمزه است. ...

ادامه مطلب

نان کنجدی ورز داده نشود

نانی که با صبحانه یا برانچ آخر هفته به همان اندازه که با شام می آید. من اخیراً این نان را زیاد درست می کنم. این نان بر اساس همان اصول نان بدون خمیر سالم است، اما سبک تر است و پایه طعم متفاوتی دار...

ادامه مطلب