16
فروردین
سالاد سیب زمینی با انگور
چه کسی سالاد سیب زمینی را دوست ندارد؟ این یکی از لذت های بزرگ زندگی است. سالاد سیب زمینی با انگور سبکی لمس و طعم تازه ای را به دستور کلاسیک اضافه می کند. از زمانی که شروع به ساختن آن کردم، به سادگی نم...
15
فروردین
سرخ کن کدو حلوایی
گرم کردن خوشمزه سرخ کرده کدو تنبل با پنیر فتا و تکه های فلفل چیلی.
چند هفته پیش برگشت. گونکو عثمان، پسر کدو تنبل من در بازار هفتگی، از بهار غایب بود. بر خلاف بسیاری از تاجران دیگر، که بدون زحمت پ...
15
فروردین
حمص با گوشت گاو ادویه دار بهارات
هوموس چیزی بیش از یک شیب است. همچنین وسیله نقلیه مناسبی برای هر چیز تند و خوشمزه است. این هوموس با گوشت گاو ادویه دار بهارات یکی از موارد مورد علاقه من است.
من می توانم برای همیشه در مورد اهمیت فره...
15
فروردین
قیمت خردکن برسادیس
قیمت خردکن برسادیس
در این بلاگ پست قصد داریم به معرفی و بررسی یکی از بهترین خردکن های موجود در بازار، یعنی خردکن برسادیس بپردازیم. این خردکن با توجه به کارایی، کیفیت و قابلیت های منحصر به فردش، بسیار...
14
فروردین
لوبیا قرمز قرمز (لوبیا بورلوتی به سبک ترکی)
به گفته ترک ها، تنها یک راه برای تهیه لوبیا بورلوتی وجود دارد. من تمایل به موافقت دارم. از زمانی که شروع به پختن این دستور برای باربونیا پیلاکی یا لوبیا بورلوتی به سبک ترکی کردم، نمی توانم غذای تابستا...
14
فروردین
14
فروردین
سالاد گردو گوجه ترکی
این سالاد ترکی مورد علاقه من از اولین باری بود که آن را مزه کردم. تازه و خوش طعم، همراهی عالی برای کباب و گوشت کبابی است. یا به عنوان یک شروع کننده در نوع خود. فقط مطمئن شوید که نان تازه وجود دارد. هن...
13
فروردین
عدس سوری
آیا تا به حال نام #cookforsyria را شنیده اید؟
به دنبال یک ابتکار توسط Clerkenwell Boy، اینستاگرامر، Cook for Syria یک طرح جمع آوری کمک مالی یک ماهه است که بر روی غذاهای سوری تمرکز دارد. تقریباً همه...
13
فروردین
فتوش
فتوش پسر عموی روستایی تبوله است. ساده تر، اما به همان اندازه خوشمزه. در اینجا نحوه درست کردن این سالاد کلاسیک تند لوانتین آورده شده است.
جایی که کلید یک تبوله خوب در خرد کردن سبزی ها (و مقادیر فراو...
13
فروردین
شیرینی گل رز با سیب زمینی
بورک لذیذ شبیه گل رز پیچیده شده است، با یک سیب زمینی صاف و لذیذ. این بورک کلاسیک ترکی را امتحان کنید!
ترکها، مانند اکثر مردم جهان، دوست دارند اعتبار غذاهایی را که سرو میکنند، در نظر بگیرند. البته...