حلاووت الجیبن یک شیرینی منحصر به فرد سوری است که از سمولینا، پنیر، آشتا یا خامه لخته شده و شربت گلاب معطر تهیه می شود.

“مسئله سوریه” در استانبول (و ترکیه)

غیرممکن است که در مورد این دستور غذا صحبت کنیم بدون اینکه یک لحظه در مورد “مسئله سوریه” صحبت کنیم. چند سالی است که در ترکیه مشهود است. حداقل در طول مبارزات انتخاباتی اخیر.

اما در حالی که در سال‌های اخیر خصومت نسبت به تعداد سوری‌ها (و همچنین افغان‌ها و سایر آسیای جنوبی/خاورمیانه) در حال افزایش است، آنها در خانه‌های جدید خود نیز مشارکت داشته‌اند.

نه حداقل غذاهای آشپزی.

در خبرنامه رایگان من Meze در اینجا بیشتر در مورد “مسئله سوریه” و کمک های آشپزی آنها به استانبول بخوانید:

طرز تهیه حلاووت الجبن

یکی از کشفیات من از رستوران های سوری استانبول همین دسر بوده است. من اولین بار از آن در یک دسر فروشی کوچک سوری در استانبول لذت بردم و به سرعت به یکی از مورد علاقه های من تبدیل شد.

خوشبختانه، ساختن آن به خانه نیز بسیار آسان است، اگرچه ممکن است برای به دست آوردن آن چند تلاش لازم باشد درست است.

اجازه دهید چند نکته را به شما ارائه دهم که ممکن است هنگام شروع این ماجراجویی مفید باشد، و همچنین چند جایگزینی را که انجام داده ام برای انجام آن برای اکثریت قریب به اتفاق خوانندگانی که به سوریه خاص دسترسی ندارند توضیح دهم. عناصر.

پوشش

من مطمئن نبودم که قسمت اصلی این دسر را چه نام بگذارم.

از بعضی جهات کاملاً شبیه خمیر است. اما همچنین به جای ورز دادن پخته می شود و پنیر بیش از یک سوم مواد آن را تشکیل می دهد. وقتی با هم جمع شود هرگز پخته نمی شود.

با توجه به اینکه از خمیر برای پوشاندن یک فیلینگ خوشمزه استفاده می شود، من به عنوان کلمه بهتر در اینجا قانع شده ام.

در نسخه اصلی سوری آن، یک پنیر محلی به نام آکاوی برای ساخت بدنه استفاده می شود. تا آنجا که من می دانم این همان پنیری است که در کنافه (کونفه) سوریه استفاده می شود. یک پنیر صاف و ملایم نمکی که برای آن پنیرهای افسانه ای عالی است.

به عبارت دیگر: خیلی بی شباهت به موزارلا نیست، چیزی که من در جای خود استفاده می کنم. توجه داشته باشید که نوع سفت موزارلا (نه توپ های موجود در آب) در اینجا بهترین کار را دارد.

کار سریع و کارآمد هنگام ساخت بدنه مهم است.

مطمئن شوید که قبل از شروع، همه مواد خود را مرتب کرده و وزن کرده اید.

همانطور که پنیر و گلاب را داخل مخلوط می ریزید، برای تمرین آماده شوید. باید به شدت هم بزنید تا مطمئن شوید که همه با هم به یک توده همگن تبدیل می شوند.

یادداشتی در مورد اندازه گیری های بدنه

من فقط معیارهای وزن متریک (گرم) را برای این دستور تهیه کرده ام. در حالی که سعی می‌کنم مفید باشم و اندازه‌گیری‌های سبک آمریکایی را در دستور العمل‌هایم بگنجانم، گاهی اوقات فنجان‌ها به سادگی اندازه‌گیری خیلی خام هستند. این مورد در اینجا است، جایی که مقادیر نسبی برای بهترین نتایج بسیار مهم است.

اگر ترازوی آشپزخانه دارید، باید یک گزینه گرم روی آن باشد. اگر ترازوی آشپزخانه ندارید و هر از چند گاهی از پختن غذا لذت می برید، متواضعانه به شما پیشنهاد می کنم آن را تهیه کنید.

پر کردن

پر کردن سنتی حلاووت الجبن است هشت، یک پودینگ شیر سوری که معمولاً (اما نه همیشه) دلمه پنیر تازه به آن اضافه می شود.

با این حال، در استانبول اغلب با پر کردن ساده‌تری از کایماک فروخته می‌شود. اگر با آن آشنا نیستید، اساساً نسخه ترکی کرم لخته شده است – کرمی به قدری غلیظ که قابل پخش است. معمولاً در دسرهای او مانند دسر به ترکی استفاده می شود دسر به.

Kaymak یک نسخه غنی تر، اما اگر بخواهم بگویم، حتی خوشمزه تر است. علاوه بر این، درست کردن آن بسیار ساده تر است، زیرا نیازی به تهیه آشتا ندارید (مگر اینکه در جایی زندگی می کنید که بتوان آشتا را خریداری کرد).

من از کایماک در حلاووت الجیبن خانگی خود استفاده می‌کنم، اما اگر ترجیح می‌دهید از آشتا استفاده کنید، دستور العمل‌های زیادی برای آن به صورت آنلاین وجود دارد (گاهی به آن قشتا یا دیگر نویسه‌گردانی‌های مشابه نیز گفته می‌شود). از آنجایی که آشتا فندک است، می توانید کمی بیشتر از آن استفاده کنید.

یکی دیگر از گزینه ها، اگرچه سنتی نیست، ماسکارپونه است. اگر از ماسکارپونه استفاده می کنید، ممکن است بخواهید با مقدار کمی خامه فرم گرفته مخلوط کنید تا کمی سبک تر شود.

تاشو

مشکل‌ترین بخش ساخت حلاووت الجیبن، بدون شک تبدیل پوسته و پر کردن آن به یک رول سفت است.

مهم است که این کار را در حالی شروع کنید که بدنه هنوز کاملاً گرم است. هر چه بیشتر خنک شود، کار با آن سفت تر و سخت تر می شود. بنابراین هنگام تهیه این شیرینی مطمئن شوید که برنامه شما از عواملی که باعث حواس پرتی می شود پاک باشد.

من دوست دارم فیلینگ خود را در یک کیسه لوله کشی (کیسه شیرینی) قرار دهم و از یک دهانه نسبتاً بزرگ استفاده کنم. این کار باعث می شود که قرار دادن مرتب و یکنواخت پرکننده روی بدنه بسیار آسان تر شود.

هنگام چرخاندن آن، سعی کنید تا حد امکان هوای کمتری را به دام بیندازید، اما به اندازه کافی ملایم باشید که داخل آن را زیاد فشار ندهید. می دانم یک عمل متعادل کننده است، اما نباید خیلی سخت باشد. آن را فقط تا جایی رول کنید که پر شود، سپس با استفاده از یک چاقو، رول تازه ایجاد شده را از بقیه پوشش/خمیر جدا کنید، قبل از اینکه به آرامی درز را ببندید. سپس به درست کردن یک رول دیگر ادامه دهید.

نحوه سرو حلاووت الجبن

با دسری که اساساً آماده است، می دانم که خودداری از غواصی چقدر دشوار است.

من شما را برای امتحان یک قطعه (یا دو قطعه) سرزنش نمی کنم، اما به طور کلی از یخچال صرف نظر نکنید. این کار به سفت شدن کل چیز کمک می کند و باعث می شود بعداً آن را به قطعات کوچکی برش دهید.

همانطور که بدون شک از لیست مواد تشکیل دهنده متوجه خواهید شد، شکر زیادی در این دسر وجود ندارد. بیشتر شیرینی از شربت عطر گل رز بدست می آید.

لطفاً با خیال راحت، بسته به مقدار شیرینی که دارید، به مقدار کم یا به همان اندازه که دوست دارید قرار دهید. فقط مطمئن شوید که شربت را به اندازه کافی زود درست کرده اید که قبل از سرو کاملا خنک شود.

پراکندگی پسته در بالا یک لمس زیبا است، اگرچه اگر پسته نداشته باشید بدون آن هم خوشمزه خواهد بود (من اینجا مغز دیگری را جایگزین نمی کنم).

ارائه پیشنهادات

این دسر را بهتر است با یک فنجان چای سیاه میل کنید. در حالی که برخی ممکن است قهوه را با دسرهای خود ترجیح دهند، اما این به سادگی بر نت های ملایم این دسر غلبه خواهد کرد.

وقتی داخل آشپزخانه داری کار میکنی باید بتونی به لوازم آشپزخونه ات اعتماد کنی . برندی که بشه هم بهش اعتماد کرد و هم گارانتی معتبر داشته باشه تو آشفته بازار امروز زیاد پیدا نمیشه ولی می تونی با محصولات برسادیس این مشکل رو کمتر اش کنی

برای آشپزی کردن . داشتن یه خردکن برسادیس نیازه که هم کارهای خردکردن مواد اولیه از سبزی و میوه و گوشت و مرغ و ادویه رو برات تو چند ثانیه کاملا یکدست خرد کنه . در زمان آشپزی و انجام کارهای خانه اگر خسته هم شدید می توانید یک لیوان قهوه اسپرسو یا آیس لاته و… را با اسپرسو ساز برسادیس نوش جان کنی و با انرزی بیشتر به انجام بقیه کارهای مربوطه ادامه دهید

بعد از رفع خستگی اگر نیاز به سرخ کردن مواد دارید می توانید از سرخ کن برسادیس استفاده کنید این دستگاه می نواند برایتان بدون نیاز به روغن مواد اولیه را کاملا سرخ کرده و با بخار پز نماید. شاید پس از آشپزی و کار در خانه نیاز به جارو زدن داشته باشید . جاروبرقی برسادیس با موتور قدرتموند و بی صدای خودش می تواند انجام این کار را برایتان لذت بخش کرده و با سرعت و دقت بالا هر نوع آلودگی را از بین ببرد

حلاووت الجبن (رولت های پنیر شیرین سوری)

حلاووت الجبن (رولت های پنیر شیرین سوری)

بازده:
۶ تا ۱۰ وعده

یک غذای خوشمزه سوری با رایحه شربت گلاب.

عناصر

  • ۱۲۵ گرم آب
  • شکر ۵۰ گرم
  • ۸۰ گرم بلغور ریز
  • ۱۴۰ گرم موزارلای خرد شده (نه از یک توپ در مایع) یا پنیر آکاوی اگر می توانید آن را تهیه کنید
  • ۱ قاشق غذاخوری گلاب
  • یک مشت پسته بدون نمک، ریز خرد شده
  • یک مشت برگ نعنا خرد شده (اختیاری)

پر كردن

  • ۲۰۰ گرم (۷ اونس) کیماک یا خامه لخته شده یا آشتا
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر قند (پودر شکر) (اختیاری)

شربت عسل با رایحه گل رز

  • ۷۵ گرم عسل
  • ۵۰ گرم آب
  • ۱ قاشق چایخوری گلاب

دستورالعمل ها

  1. شربت عسل با عطر گل رز را با اضافه کردن عسل و آب به یک قابلمه کوچک درست کنید. به آرامی بجوشانید و بگذارید یک دقیقه بجوشد. حرارت را بردارید و گلاب را اضافه کنید. کاملا خنک شود.
  2. پوسته را با اضافه کردن آب و شکر به یک قابلمه پهن و ضخیم درست کنید. روی حرارت متوسط/ زیاد قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و مرتب هم بزنید.
  3. برای این قسمت بعدی، سریع کار کنید. بلغور را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. این فقط چند ثانیه طول می کشد. حرارت را ملایم کنید و بلافاصله موزارلا و گلاب را اضافه کنید. به شدت هم بزنید تا پنیر آب شود و یک توده همگن داشته باشید. حرارت را بردارید و بگذارید چند دقیقه خنک شود، تا زمانی که بدنه به دمایی برسد که با آن راحت کار می کنید (هنوز باید گرم باشد).
  4. یک تکه بزرگ از فیلم (کابینه پلاستیکی) را روی پیشخوان آشپزخانه خود قرار دهید. خمیر روکش را روی فیلم قرار دهید، سپس یک لایه دیگر از فیلم را روی آن اضافه کنید. با استفاده از یک وردنه، پوشش را به یک مستطیل تقریباً ۳۵ × ۲۵ سانتی متر (۱۳ ¾ در ۱۰ اینچ) بپیچید.
  5. کیماک یا خامه لخته شده را با پودر قند مخلوط کنید. به کیسه لوله کشی اضافه کنید و یک c درست کنید. دهانه با قطر ۲ سانتی متر (⅘ اینچ) در انتها. (اگر کیسه لوله‌کشی ندارید، همیشه می‌توانید از قاشق برای قرار دادن فیلینگ روی خمیر استفاده کنید. کمی آشفته‌تر است، اما کار می‌کند.)
  6. لایه بالایی فیلم چسبناک را از روی بدنه جدا کنید. مقدار سخاوتمندانه ای از پرکننده را در فاصله تقریباً ۲ سانتی متری (⅘ اینچ) از لبه اضافه کنید. لایه زیرین فیلم چسبناک را بگیرید و تا جایی که می توانید محفظه را به دور فیلینگ بپیچید. پوسته را دقیقاً در جایی که دایره کامل دارد برش دهید. از دستان خود استفاده کنید تا به آرامی درزها را به هم فشار دهید تا زمانی که یک رول به خوبی مهر و موم شده باشد. آنقدر این کار را تکرار کنید تا تمام پوسته یا پرکننده تمام شود.
  7. روی رول ها را بپوشانید و حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید. این به سفت شدن دسر کمک می کند.
  8. پس از آماده شدن برای سرو، به قطعات اندازه لقمه برش دهید. روی آن شربت عسل معطر گل رز، پسته خرد شده و نعناع تازه را اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من