مرباهای ترکی بسیار راحت درست می شوند و بسیار خوشمزه هستند. بهترین از همه آنها؟ به نظر من هیچ چیز بهتر از آلبالو با مرباهای ترکی سازگار نیست. در اینجا طرز تهیه مربای آلبالو ترکی خانگی که در ترکی به عنوان vişne reçeli شناخته می شود را مشاهده می کنم. آلبالو ممکن است به شکل […]
یک غذای ساده با طعم و مزه و لذت تابستانی. نکته کلیدی در اینجا تازگی مواد و ترکیب طعم گوجه فرنگی شیرین، ماست فتا خامه ای و تند و سبزی های تازه است. برای ناهار خوشمزه! فصل گوجه فرنگی ترکیه بالاخره فرا رسید. هر هفته که می گذرد، میوه های قرمز رنگ با هر شکل […]
کباب ترکی با پیتای شکم پر که در غرب رایج است فاصله زیادی دارد. و این چیز خوبی است. پس از امتحان این دستور پخت سنتی شیش کباب بره از یکی از بهترین غذاهای محلی ترکیه، هرگز به گذشته نگاه نکردم. بگویید “کباب”، و بیشتر مردم دو مفهوم فوری خواهند داشت. ترکیه (کشور، نه پرنده). […]
برای بسیاری از ترک ها چیزهای کمی بهتر از بوی سبزیجات سرخ کردنی از آشپزخانه مادر یا مادربزرگشان وجود دارد. Shakşuka یک غذای ساده از سبزیجات سرخ شده کم عمق یا سرخ شده با سس گوجه فرنگی تازه است. خوشمزه – لذیذ! پس از نقل مکان به ترکیه، به سرعت متوجه شدم که به دوستان […]
ترک ها سالاد جانبی خود را با شام دوست دارند. جای تعجب نیست که وقتی چنین مواد تازه شگفت انگیزی دارید. سالاد برای زدن همه آنها سالاد چوپان است – یا coban salatasi در ترکی. تا زمانی که گوجه فرنگی و خیار در فصل است، من تقریبا هر روز این را درست می کنم! مشخص […]
آجوار یک چاشنی خوشمزه از بالکان است که به دلیل نیاز به حفظ برداشت فراوان فلفل قرمز به وجود آمده است. این دیپ یا اسپری فلفل قرمز تازه تر از خمیر فلفل قرمز است و در سس ها یا حتی روی نان تست خوشمزه است. اما اگرچه این غذا در ترکیه نیز گسترده است، اما […]
نانی که با صبحانه یا برانچ آخر هفته به همان اندازه که با شام می آید. من اخیراً این نان را زیاد درست می کنم. این نان بر اساس همان اصول نان بدون خمیر سالم است، اما سبک تر است و پایه طعم متفاوتی دارد. من حدس می زنم که این در محدوده “نان سفید” […]
چه کسی سالاد سیب زمینی را دوست ندارد؟ این یکی از لذت های بزرگ زندگی است. سالاد سیب زمینی با انگور سبکی لمس و طعم تازه ای را به دستور کلاسیک اضافه می کند. از زمانی که شروع به ساختن آن کردم، به سادگی نمی توانم به روش های گذشته برگردم. من کاملاً مطمئن نیستم […]
گرم کردن خوشمزه سرخ کرده کدو تنبل با پنیر فتا و تکه های فلفل چیلی. چند هفته پیش برگشت. گونکو عثمان، پسر کدو تنبل من در بازار هفتگی، از بهار غایب بود. بر خلاف بسیاری از تاجران دیگر، که بدون زحمت پیشنهاد خود را با فصول تنظیم می کنند، Güncü Osman فقط کدو تنبل می […]
هوموس چیزی بیش از یک شیب است. همچنین وسیله نقلیه مناسبی برای هر چیز تند و خوشمزه است. این هوموس با گوشت گاو ادویه دار بهارات یکی از موارد مورد علاقه من است. من می توانم برای همیشه در مورد اهمیت فرهنگی هوموس در خاورمیانه، در میان دانشجویان بریتانیایی یا در جنبش های رادیکال گذشته […]